29 januari t/m 3 februari Big Event bij Autobedrijf Hartgerink

Autobedrijf Hartgerink maakt zich op voor het 10e Big Event, dat wordt gehouden van maandag 29 januari tot en met zaterdag 3 februari. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, van maandag 29 januari t/m zaterdag 3 februari, krijgt men € 2.000,- extra inruilwaarde*. Naast de extra inruilwaarde krijgt eenieder die een nieuwe Opel koopt voor € 500,- gratis brandstof en mag men voor € 250,- aan Opel-accessoires uitkiezen. Ook kunt u gebruik maken van een 4,99% financiering. U ziet het! Dit is het moment om een nieuwe Opel aan te schaffen. Lees hieronder nog meer voordelen:

GRATIS TANKPAS met €500,- brandstof
Alleen tijdens The Big Event ontvangt u een Opel tankpas met maar liefst €500,- gratis brandstof! De pas is 1 jaar geldig bij deelnemende tankstations en herkenbaar aan het Travelcard logo.  

Plus €2.000,- EXTRA INRUILWAARDE
U kunt tijdens The Big Event rekenen op een uiterst gunstig inruilaanbod voor uw huidige auto. U profiteert van €2000,- extra inruilwaarde* bovenop de waarde die gehanteerd wordt door de Autotelex Koerslijst. Bereken hier direct uw voordeel en ontvang uw persoonlijke inruil-Waardecheque voor The Big Event.  

Plus €250,- GRATIS ACCESSOIRES
Met €250,- aan gratis accessoires kunt u uw nieuwe Opel zeer voordelig personaliseren tijdens The Big Event.  

En 5 JAAR LANG SLECHTS 3% RENTE
op de financiering Ook voor de financiering van uw nieuwe auto bent u bij ons aan het juiste adres. Geen bezoek aan de bank, wél een scherp rentetarief van 3% waardoor u een vast, laag bedrag per maand betaalt. Bovendien kunt u de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken voor een nog lager maandtarief. Lees hier meer over onze financieringsactie.  

Big Event VERDUBBELAAR
Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en maak kans op The Big Event Verdubbelaar! De Verdubbelaar wordt van maandag 29 januari t/m zaterdag 3 februari dagelijks verloot. Meedoen is eenvoudig! Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto, geef aan dat u kans wilt maken op de Verdubbelaar en wie weet wordt de extra inruilwaarde van €2.000,- verdubbeld naar €4.000,-! De winnaars worden dagelijks via een persoonlijk e-mailbericht op de hoogte gesteld.