woensdag 21 maart 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Café 't Kooltje zoekt barpersoneel

  • donderdag, 08 maart 2018 18:11
  • Geschreven door 

Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe barmedewerkers. Ben jij minimaal 18 jaar en op zoek naar een uitdaging in de horeca? Heb jij zin om om in een gloednieuwe kroeg te werken? Stuur dan snel een berichtje en wie weet wordt jij binnenkort onderdeel van ons gezellige team! Reageren kan via 0547-333972 of Facebook!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

44 jaar Höftemennekes

Het aftellen is begonnen

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Het kerkgebouw wordt overbodig?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Mensen worden eenzaam omdat ze muren bouwen in plaats van bruggen...

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren