Coop Hengevelde en klanten in actie voor leukere gymlessen

Van maandag 19 maart tot en met zondag 22 april kunnen klanten bij Coop Hengevelde meesparen voor gratis sport- en spelmaterialen voor basisscholen in de buurt. Coop Supermarkten organiseert de succesvolle en veelgeprezen Doekoe-actie dit jaar opnieuw samen met Arla, Unilever en de Johan Cruyff Foundation.Een recordaantal basisscholen heeft zich dit jaar aangemeld, maar liefst 767 scholen doen mee. In Hengevelde kan er voor 2 scholen gespaard worden voor sport- en spelmaterialen die de gymles of een sportdag nog leuker maken.

Tijdens de Doekoe-actie ontvangen klanten van Coop bij aankoop van actieproducten zogenaamde Doekoe-munten. Deze kunnen zij doneren aan scholen uit de buurt. Hoe meer munten, hoe hoger het bedrag dat de scholen aan het eind van de actie aan sport- en spelmaterialen mogen besteden. Stefan Hemel, van Coop Hengevelde: “Met de Doekoe-actie tonen we onze betrokkenheid bij scholen in de omgeving van onze winkel. We maken samen ’t verschil door kinderen te stimuleren meer te bewegen. Een prachtig doel waar onze klanten graag voor meesparen!”

Spectaculaire aftrap

De Sterkste Man van Nederland, aardrijkskundeleraar Alex Moonen, geeft op 19 maart het startschot voor de spaaractie, die dit jaar in het teken staat van touwtrekken. Tijdens het openingsevenement zal hij tegen schoolkinderen, maar ook tegen een Coop-vrachtwagen touwtrekken.

De actie loopt van maandag 19 maart tot en met zondag 22 april 2018.

Voor meer informatie: www.coop.nl/doekoe