Met ter Doest richting “Het groene Hart van Zuid-Holland”

“Onze jaarlijkse 5-daagse busreis is compleet, dit jaar naar het Groene Hart van Zuid-holland. De eerste aanmeldingen zijn alweer binnen” aldus Raymond ter Doest. Het betreft hier een 5-daagse busreis van 30 juli t/m 3 augustus 2018 naar Alphen aan de Rijn; “Het groene Hart van Zuid-Holland”. Een prachtige reis onder begeleiding van 2 ervaren vrijwilligers, Diny Vossebeld en Marian Aarnink. Raymond:” Op verzoek sturen wij u een flyer met alle reisinformatie of zie bezoek onze website: www.ter-doest.nl en bekijk onze brochure”. (Of klik hier voor de brochure)
Hieronder meer informatie: 

Verscholen in de ring van de Nederlandse verstedelijking “de randstad” ligt het Groene Hart. 
Het Groene Hart is een binnen een relatief dunbevolkt veenweidegebied. Rond het Groene Hart liggen Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Haarlem, Amsterdam en Utrecht. Binnen het Groene Hart ligt een aantal kleinere plaatsen maar ook enkele middelgrote stedelijke nederzettingen zoals Gouda, Alphen aan den Rijn, Woerden. Het gebied is aangewezen als Nationaal Landschap.
De komende 5 dagen hebben we voldoende tijd om dit zelf te ervaren. We worden goed verzorgd in het AviFauna Hotel, op een prachtige locatie en gelegen aan een van de mooiste vogelparken ter wereld, Vogelpark Avifauna. Kortom, een uitstekende basis voor onze uitstapjes van deze week.

Ontdek wat er allemaal in en om “Het groene Hart van Nederland”  te doen is en vraag de brochure aan.