woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Foto's en uitslagen Trekkertrek 2017

  • dinsdag, 27 juni 2017 12:50

Zondag was in Hengevelde de Trekkertrek. KLIK HIER voor een fotoalbum. Hieronder de uitslagen. Het is niet bekend hoeveel bezoekers aanwezig waren of hoe de organisatie terugkijkt op het verloop van Trekkertrek 2017.

Kasper Put (28) beleefde, na 4 jaar programmacommissie en 4 jaar bestuurslid, de afgelopen weken zijn eerste Zomerfeesten Hengevelde als voorzitter. Het was de 50e editie, eentje om in te lijsten. Put blikt met Wegdamnieuws terug op hoe hij het ervaren heeft en kijkt vooruit naar de toekomst van het Hengeveldse feest.
Kasper, hoe is het eigenlijk gekomen, zo jong, en dan al voorzitter? “
Zoals je weet heeft Rob Kuipers het voorzitterschap enkele jaren op zich genomen. In het bestuur kwam ter sprake dat Rob wilde stoppen. De vraag kwam op tafel wie hem moest opvolgen. Ik had daar wel oren naar, maar eigenlijk op latere leeftijd. Alle andere voorzitters waren toch iets ouder. Nadat ik er een aantal weken goed over had nagedacht, besloot ik het te doen. Vooral ook omdat ik wist dat in het bestuur en de hele organisatie veel talent zit, het is een mooi team. Ook is het nu nog te combineren met mijn werk, want daar ambieer ik op latere leeftijd bepaalde functies. Dus toen heb ik besloten het te doen en heb ik een jaar lang de overdracht samen met Rob doorlopen. Gelukkig werd dit alles gedragen en ondersteund door de rest van het bestuur.”

De zesde dag in het jubileumjaar van de Zomerfeesten Hengevelde was een schot in de roos. Activiteiten uit het verleden kwamen terug en het mede dankzij het mooie weer waren er zo'n 3.000 mensen die de weg naar Hengevelde wisten te vinden. Zowel de markt als het straattheater waren na enkele jaren afwezigheid terug te vinden op Hengeveldse grond en de enorme hoeveelheid vrijwilligers zorgden ervoor dat alles in goede banen werd geleid. Kasper Put van de organisatie over de dag van gisteren: "Het is echt prima verlopen, de sfeer was super. Het was haast te warm, maar dat de straat open was voelde voor veel mensen als nostalgisch. Het programma op de wei bood ook genoeg variatie en werd gewaardeerd. Kortom een hele goede afsluiter van het tweede weekend. Ons dorp kan trots zijn op de feesten, met deze fantastische inzet en enthousiasme van iedereen!"
KLIK HIER voor de foto's.

Na twee weekenden feest moet er morgen weer opgeruimd worden. Onder het motto vele handen maken licht werk zien we graag zoveel mogelijk mensen vanaf 10:30 om de vele podia vloeren barren versieringen etc. Etc. Op te ruimen. Graag tot morgen!

De zinderende zaterdag was er een van jewelste! (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM). Mensen kwamen van heinde en ver om de Utrechtse band Kensington te zien optreden, tot vanuit Australië aan toe. (KLIK HIER VOOR EEN FILMPJE VAN KENSINGTON) Voorzitter Kasper Put: ’Het was een avond om nooit te vergeten, wat hebben we een subliem visitekaartje afgegeven als dorp zijnde! De sfeer was overal top. Wat echt mooi was om te zien, dat alle vrijwilligers extra scherp waren. Het voelde als een avond van ons allemaal, voor heel Hengevelde. Een record van 10000 tevreden bezoekers, die vooral het optreden van Kensington prachtig vonden. Maar na de tijd hebben zij zich ook in iedere andere weide vermaakt. Variatie die voor elke bezoeker wel wat wils bood.  Mallorca Minipark was een groot succes bijvoorbeeld. Ook deden de discotent, Balkan Beach en spiegeltent het als vanouds goed. We kijken als organisatie met een heel, heel goed gevoel terug op deze avond”.

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren