zondag 22 oktober 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Het is misschien wel de laatste editie van 'Met de vlag op vakantie' in de eerste jaargang, deel 27 alweer. Na enkele weken geen inzendingen te hebben gehad kreeg de redactie vandaag van het zesde elftal van WVV'34 een leuke inzending vanuit het Duitse Ratingen, alwaar de jaarlijkse interland wordt gespeeld tegen de plaatselijke trots. Speler van WVV'34 6 Tim Jongman heeft daar gewerkt en zodoende is de traditie ontstaan. Afgelopen jaar was het team al te gast bij de Zomerfeesten Hengevelde, vandaag was het tijd voor de jaarlijkse interland. Helaas voor de groengelen werd het duel met 6-2 verloren, de gezelligheid was er desondanks niet minder om. 

Subsidieaanvragen Hengevelde 2017

  • zondag, 17 september 2017 06:08

Hengevelde 2017 is alweer enkele maanden achter de rug. Het is dus weer tijd om de jaarlijkse subsidies te gaan toekennen aan verenigingen, koren en andere clubs uit Hengevelde. Deze subsidies worden uitgereikt tijdens de jaarvergadering, die gepland staat op maandag 20 november. Deze jaarvergadering is voor iedereen toegankelijk. Over enkele weken zullen we u nogmaals herinneren aan deze bijeenkomst en ook de locatie mededelen!
In principe hebben de Hengeveldse besturen onlangs per e-mail of post informatie ontvangen waarin staat uitgelegd hoe de subsidie-aanvraag ingediend moet worden. Mocht u deze niet hebben ontvangen en toch een aanvraag willen indienen, neem dan zo snel mogelijk contact op met het secretariaat van de Stichting Zomerfeesten Hengevelde via [email protected]  of 06-18193113.
Subsidie-aanvragen dienen uiterlijk 8 oktober (bij voorkeur digitaal) te worden opgestuurd naar:
[email protected]
Postadres:
Stichting Zomerfeesten Hengevelde
Postbus 50
7470 AB Goor

Hengeveldenaar Frank Brummelhuis, die deze week Abraham ziet, is voor zijn 50ste nog naar Cuba geweest. Een flinke reis de oceaan over, namelijk zo'n 7500 kilometer. De goedlachse Hengeveldenaar is van 15 tot 29 augustus rondgetrokken en bezocht onder meer de sigarenfabriek van Havana, een bijzondere ervaring. Wat opviel waren de vele mooie oude auto's die nog altijd in Cuba rondrijden, een reis terug in de tijd. Hieronder nog enkele foto's, Frank bedankt voor je inzending en alvast een goede verjaardag gewenst!

Foto's en uitslagen Trekkertrek 2017

  • dinsdag, 27 juni 2017 12:50

Zondag was in Hengevelde de Trekkertrek. KLIK HIER voor een fotoalbum. Hieronder de uitslagen. Het is niet bekend hoeveel bezoekers aanwezig waren of hoe de organisatie terugkijkt op het verloop van Trekkertrek 2017.

Kasper Put (28) beleefde, na 4 jaar programmacommissie en 4 jaar bestuurslid, de afgelopen weken zijn eerste Zomerfeesten Hengevelde als voorzitter. Het was de 50e editie, eentje om in te lijsten. Put blikt met Wegdamnieuws terug op hoe hij het ervaren heeft en kijkt vooruit naar de toekomst van het Hengeveldse feest.
Kasper, hoe is het eigenlijk gekomen, zo jong, en dan al voorzitter? “
Zoals je weet heeft Rob Kuipers het voorzitterschap enkele jaren op zich genomen. In het bestuur kwam ter sprake dat Rob wilde stoppen. De vraag kwam op tafel wie hem moest opvolgen. Ik had daar wel oren naar, maar eigenlijk op latere leeftijd. Alle andere voorzitters waren toch iets ouder. Nadat ik er een aantal weken goed over had nagedacht, besloot ik het te doen. Vooral ook omdat ik wist dat in het bestuur en de hele organisatie veel talent zit, het is een mooi team. Ook is het nu nog te combineren met mijn werk, want daar ambieer ik op latere leeftijd bepaalde functies. Dus toen heb ik besloten het te doen en heb ik een jaar lang de overdracht samen met Rob doorlopen. Gelukkig werd dit alles gedragen en ondersteund door de rest van het bestuur.”

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.

 

Tip spreuk: [email protected] 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

student license cost autocad civil 3d 2015 sketchup 2017 purchase online autodesk autocad architecture 2017 blog link autocad 2018 product key http://www.vistaprintdeals.com

autodesk autocad lt 2015 for apple mac student edition article win xp professional student version here are the findings visio professional 2016 educational license autocad civil 3d 2017 purchase