maandag 23 oktober 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Herman en Marietje 50 jaar getrouwd

  • zondag, 22 oktober 2017 08:31

Zaterdag 21 oktober was het maar liefst 50 jaar geleden dat Herman Mentink en Marietje Vehof in het huwelijksbootje stapten en dat moet natuurlijk gevierd worden! De kleinkinderen hadden een heuse limousine geregeld die vroeg in de middag kwam voor rijden op de boerderij aan de Kinkelerweg. Het kroost profiteerde er optimaal van, na het bruidspaar te hebben afgeleverd op feestlocatie Spoolder in Bentelo, stapten ze massaal nog even in voor een rondje Hengevelde. De verantwoording voor de terugweg lag volgens een eeuwenoude bij ‘doomboer’ Brummelhuis en in samenwerking met taxi ter Doest was dat prima geregeld. Marietje: “We hadden 50 jaar geleden exact hetzelfde weer! Dat soort dingen vergeet je niet he! We hebben een fantastische avond gehad waar we nog lang op zullen terugkijken, allen bedankt!”

Lauren geboren

  • zaterdag, 21 oktober 2017 19:45

De buren van Het Uding in Hengevelde zijn blij met weer een lief blommeke erbij. Gisteren, 20 oktober om 06.00 uur is Lauren Peerik geboren aan Het Uding 6 in Hengevelde. Ze is het zusje van Merle en Tiemen en dochter van Jörgen en Sandra Peerik. Om haar welkom te heten, heeft de buurt zojuist een bord in de tuin gezet. Ook namens de redactie van harte proficiat!

Naamsverandering Leo’s?

  • zaterdag, 21 oktober 2017 12:14

In Rijswijk is een lunchroom actief onder de naam Stout, maar of de vlag boven op de foto in relatie staat tot deze Noordhollandse ondernemer is bij de redactie niet bekend. De afbeeldingen suggereren andere activiteiten en dat het er in cafetaria’s heet aan toegaat is helder.
Mochten er lezers zijn die de achterliggende gedachten weten te achterhalen graag melden bij de redactie van deze site

Joke is 50!

  • donderdag, 19 oktober 2017 19:01

Joke Kleinsman, manusje van alles bij de gelijknamige garage aan de Goorsestraat (ze is onder andere de lampen verwisselaar van de redactie van Wegdamnieuws) heeft Sarah gezien!
Namens de redactie van harte proficiat!

29 oktober Herfstwandeling Vrouw Aktief

  • donderdag, 19 oktober 2017 08:36

Noteer het alvast in je agenda, want op zondag 29 oktober organiseert Vrouw Aktief uit Hengevelde een herfstwandeling is. Het vertrek is de 29e bij de Hengeveldse kerk en wel om 9.30uur (wintertijd). Graag van te voren even opgeven bij Diny Vossebeld (0547-333224). Iedereen is van harte welkom, ook niet leden.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.

 

Tip spreuk: [email protected] 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

https://www.colornote.com/pres.php?oiweww=autocad-lt-2016-education-version 2015 premiere pro cs6 serial number premiere cs6 apple version license