woensdag 24 mei 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Net als andere jaren liepen honderden kinderen afgelopen week mee in de Avondvierdaagse welke gisteren werd afgesloten. Ook vele ouders, opa’s en oma’s waren weer van de partij om de  avondvierdaagse te trotseren. Net als andere jaren bestond er de mogelijkheid om de korte (3,5 kilometer) en de lange (7 kilometer) te lopen. Waar het afgelopen jaren enorm warm was, konden de deelnemers dit jaar genieten van aangenaam weer. Eén van de deelnemers: "Volgend jaar als ik niet meer op de basisschool zit, wil ik alsnog meelopen! Ik loop al jaren mee en wil dat volgend jaar en de jaren daarna opnieuw doen! De Avondvierdaagse is altijd heel gezellig omdat ook mijn buurkinderen meelopen! Organisatie bedankt voor de leuke Avondvierdaagse!" Klik HIER voor een fotoalbum.

Gisterenavond was het zo ver, het lang verwachtte Diner ‘d Huzes bij Eet- & Biercafé Assink in Hengevelde. Rond 19.00 stroomde het café vol en schoven ruim 70 mensen aan voor een 3-gangen diner bereidt met ingrediënten van Hartgerink Varkens BV en Melkgeitenbedrijf Veelers uit Hengevelde. Chefkok Pim had een verassend menu samengesteld welke er bij alle gasten goed in ging. Het café genoot zichtbaar en het personeel van Assink zorgde ervoor dat niemand iets te kort kwam. Kortom, een prachtige afsluiting van de inzamelingsactie van de familie Hartgerink voor kankeronderzoek. Wilfried Hartgerink: ‘Geweldig initiatief van André, Arjan en Pim! Toen Assink eerder dit jaar met het voorstel kwam om op een culinaire manier wat voor onze actie te doen, zagen wij het eigenlijk al meteen zitten. Graag wil ik het hele team van Assink bedanken voor hun belangeloze inzet deze avond! Top!’

Raymond 50 jaar

  • dinsdag, 16 mei 2017 22:51

Hoewel hij normaal dergelijke berichten plaatst, is hij vandaag zelf aan de beurt. Raymond Wegdam, redacteur van Wegdamnieuws, bereikt morgen de respectabele leeftijd van 50 jaar. Dit ging vanavond niet onopgemerkt voorbij. Zijn hele voortuin werd door vrienden, familie, zijn gezin, buurt en collega volgezet met borden, spandoeken en Abraham's. Zelfs de brievenbus van de buurman moest worden verplaatst om het geheel kwijt te kunnen. Of de buurman hiermee wel akkoord gaat is bij de redactie niet bekend. Raymond, ook namens je collega-redacteur van harte proficiat!

Aanstaande donderdagavond 18 mei is het zover. Vanaf 19 uur kunt u bij Assink in Hengevelde  aanschuiven voor een smaakvol en verrassend 3-gangen diner, bereidt met o.a. scharrelvlees van de familie Hartgerink en ijs van Melkgeitenbedrijf Veelers. Na het diner betaald u een vrije gift, u mag dus zelf bepalen wat u het eten waard vond! Het beloofd een mooie avond te worden waarop Assink en Hartgerink Fietst Tegen Kanker veel geld hopen in te zamelen voor kankeronderzoek. Al zo'n 75% van de plekken zijn reeds vergeven, dus aarzel niet en reserveer snel! Dit kan door even te bellen met Assink, telefoonnummer 0547 333-234.

Fleur Mensink, woonachtig aan de Bekkampstaat is vandaag door haar vriendinnen verrast met een spandoek: Zij wordt morgen namelijk  16 jaar.....
Namens de vriendinnen nogmaals van harte proficiat!

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Enquête

Verbod op mobielgebruik in alle kleedkamers in Hengevelde om verspreiding van foto's en filmpjes moet verboden worden

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Goede tijden worden goede herinneringen. Slechte tijden worden
goede lessen.

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren