zondag 25 februari 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Autosleutel gevonden

  • zondag, 25 februari 2018 10:47

"Goedemorgen, ik heb een autosleutel gevonden. Aan het Wegereef in Hengevelde".

De eigenaar van de sleutel boven op de foto kan zich melden bij de redactie van Wegdamnieuws.

Noteer alvast in uw agenda:
Wanneer:  zaterdag 21 april
Locatie: de Gebrande Waateren
Aanvang: 20.30 uur
Dit jaar bestaat Carnavals- en revuevereniging de Höftemennekes 44 jaar.We hebben een speciale commissie in het leven geroepen om van dit heugelijke feit een ware reünieavond te maken, met alle leden en ex-leden van de Carnavals- en revuevereniging.
We zullen alvast een tipje van sluier oplichten: Iedereen kan gewoon in “normale” kleding komen.Er zal een collage gemaakt worden van oude beelden, foto’s en videomateriaal die ’s avonds in de zaal te bekijken is.
We gaan een hitlijst maken van alle ex-Prinsen, die allen hun favoriete plaat zullen aanleveren. Deze lijst zal ’s avonds gedraaid worden.Ook kijken we natuurlijk nog even terug in de tijd en hebben we Around ’69 (allemaal mensen met een Carnavalsverleden) bereid gevonden om deze avond muzikaal te omlijsten.Maar bovenal moet het gewoon een gezellige avond worden om even bij te praten!
De grootste uitdaging blijft natuurlijk om alle mensen persoonlijk te benaderen en niemand te vergeten. We zijn druk bezig om alle adressen boven water te krijgen, een hele klus vooral omdat ons digitale tijdperk niet reikt tot 44 jaar geleden en we hebben niet alle mensen in ons archief staan. We gaan ons best doen maar om alle mensen te bereiken hebben we jullie hulp hard nodig. Daarom zou het mooi zijn dat mensen ook zelf het initiatief nemen om naar deze avond te komen.
Je kunt je daarom vanaf nu al vast aan melden door een mail te sturen naar: [email protected]

Ivo ziet Abraham

  • zaterdag, 24 februari 2018 14:56

Ivo Goselink, woonachtig aan de Diepenheimsestraat is vandaag 50 jaar geworden!

Namens de familie van harte proficiat!

Veel nieuws bij `Jaarvergadering Zonnebloem´

  • vrijdag, 23 februari 2018 19:59

Tijdens de jaarvergadering op 6 februari werden drie vrijwilligers gehuldigd omdat ze 10 jaar Zonnebloemvrijwilliger zijn. Marrie Blanken is in 2008 gestart als vrijwilliger bij de afd. Twekkelerveld in Enschede, hier werd ze in 2010 voorzitter van deze afdeling en hield ze zich bezig met de organisatie van de regionale ontspanningsmiddag in de regio Enschede. Nadat ze in Hengevelde kwam wonen heeft ze in 2014 de overstap gemaakt naar de Hengeveldse Zonnebloemafdeling. In Hengevelde bezoekt ze geregeld zieken en andere Zonnebloemdeelnemers en is ze actief in de organisatie van verschillende activiteiten zoals de regionale dagboottocht. José is sinds 2008 actief als vrijwilliger bezoekwerk en sinds 2010 is ze voorzitter van de plaatselijke afdeling. Naast haar werk in de zorg vind ze ook nog tijd om voor de zorg mee te gaan naar plaatselijke en regionale activiteiten. Ria Doeschot is ook sinds 2008 actief als vrijwilliger bezoekwerk en sinds het plotselinge overlijden van Maria Roorda in 2009 secretaris van de plaatselijke afdeling. Sinds 2012 heeft ze zitting in het regiobestuur waarvan ze sinds 2014 ook secretaris is. De dames werden onderscheiden met de zilveren zonnebloemspeld en een oorkonde en namens de afdeling werd hen een boeket bloemen aangeboden.

Tijdens de jaarvergadering op 6 februari werden drie vrijwilligers gehuldigd omdat ze  10 jaar Zonnebloemvrijwilliger zijn. Marrie Blanken is in 2008 gestart als vrijwilliger bij de

afd. Twekkelerveld in Enschede, hier werd ze in 2010 voorzitter van deze afdeling en hield ze zich bezig met de organisatie van de regionale ontspanningsmiddag in de regio Enschede. Nadat ze in Hengevelde kwam wonen heeft ze in 2014 de overstap gemaakt naar de Hengeveldse Zonnebloemafdeling.

In Hengevelde bezoekt ze geregeld zieken en andere Zonnebloemdeelnemers en is ze actief in de organisatie van verschillende activiteiten zoals de regionale dagboottocht.

José is sinds 2008 actief als vrijwilliger bezoekwerk en sinds 2010 is ze voorzitter van de plaatselijke afdeling. Naast haar werk in de zorg vind ze ook nog tijd om voor de zorg mee te gaan naar plaatselijke en regionale activiteiten. Ria Doeschot is ook sinds 2008 actief als vrijwilliger bezoekwerk en sinds het plotselinge overlijden van Maria Roorda in 2009 secretaris van de plaatselijke afdeling. Sinds 2012 heeft ze zitting in het regiobestuur waarvan ze sinds 2014 ook secretaris is. De dames werden onderscheiden met de zilveren zonnebloemspeld en een oorkonde en namens de afdeling werd hen een boeket bloemen aangeboden.

 

Ring gevonden *Update

  • woensdag, 21 februari 2018 19:48

Deze ring is vanmorgen gevonden in sporthal De Marke, is deze van u bel dan met 06-22502906.

*Update: De ring is inmiddels terug bij de eigenaar.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Poll: Wie wordt er kampioen? WVV’34? Cupido?

WVV’34 wordt kampioen, Cupido niet - 28.8%
Cupido wordt kampioen, WVV’34 niet - 8.6%
Zowel Cupido als WVV’34 pakken de titel - 42.5%
Beiden worden geen kampioen - 15.8%

Aantal stemmen: 292
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: februari 25, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niemand kan je minderwaardig laten voelen zonder jouw toestemming

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

project professional 2016 autodesk autocad lt 2018 serial number