woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Winnaar pubquiz Stegenhoekparty bekend

  • zaterdag, 19 augustus 2017 23:11

Aan de Kinkelerweg 3 was vanavond het buurtfeest der buurtfeesten, editie nummer 31. De schuur werd ter plekke omgetoverd tot een waar horecapaleis waar de bewoners op de bovenstaande foto de prijs om de eeuwige roem in de wacht wisten te slepen! Dat is toch maar even de slagroom op de taart zo kort voor de barbecue!
Namens de redactie van harte proficiat!

Houtdorp 2017: Back to the "Middeleeuwen"!

  • donderdag, 17 augustus 2017 21:31

Meer dan 50 vrijwilligers en 140 kinderen hebben er al weer zin in : nog 1,5 week en dan is het weer Houtdorp Hengevelde! Met dit jaar als thema "Middeleeuwen". Vanaf dinsdag 9:30 uur kan er drie dagen lang naar hartenlust worden gebouwd, gechillt en opgeleukt . Mocht je je nog niet hebben opgegeven als deelnemer dan wel als helpende hand.....doe dat dan alsnog want hoe meer zielen , hoe meer vreugd! Ook nog van harte welkom zijn oude dekens, gordijnen of ander textiel dat gebruikt mag worden tijdens deze dagen . Het kan maandagavond 28 augustus na 18 uur op het terrein worden afgegeven dan wel bij Ivo Goselink aan de Diepenheimsestraat 30 onder de carport worden gezet.

Laat je in een luchtballon meevaren op de wind en maak zo een bijzondere reis over adembenemende Twentse vergezichten. Er zijn nog plaatsen beschikbaar Meld je nu aan voor een unieke ervaring en vaar op 15 september 2017 met vrienden, collega’s of zakelijke relaties mee tijdens deze 8e editie voor een onvergetelijke belevenis. http://hofteballooning.nl/inschrijven/  De 8e editie in 2017 zal plaatsvinden op een van de prachtigste locaties van Twente namelijk Kasteel Warmelo te Diepenheim. Dit biedt de mogelijkheid om het kasteel en haar schitterende tuinen op een unieke manier van boven te bewonderen.

Spookfactuur T-mobile per mail in omloop

  • dinsdag, 15 augustus 2017 11:52

Een oplettende Hengeveldenaar wil graag de overige Wegdammers waarschuwen voor bovenstaande mail. Deze lijkt afkomstig van T-Mobile, echter gaat het om een valse factuur. Via één druk op de knop kunt u de (zogenaamde) achterstallige betaling eenvoudig voldoen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus kijk goed voordat u actie onderneemt en domweg betaalt, mocht u toevallig klant van T-Mobile zijn. Bedankt voor de inzending.

Met de vlag op vakantie, deel 13 alweer. De inzendingen blijven binnenstromen bij de redactie (waarvoor dank). Zo ook van de vissers Tom Pelle, Brian Beld, Robin Eijsink en Luc Eijsink. Zij zijn afgereisd voor een weekend vissen in het mooie Eesterga in Friesland. De heren vermaken zich opperbest en maakten ook nog een mooie foto op het water (zie hierboven). De vissers hadden ondermeer onderstaande vis gevangen, niet de minste. Succes nog even daar aan de waterkant!

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren