Familiedag WVV’34 mondt uit in ultieme finale

De finale bij de familiedag WVV'34 2016 was er misschien wel een uit duizenden: Een oerwoud aan kinderen streed om plek 1 op het podium (zie foto hierboven), de strijd ging  tussen de teams 'Van Alles Wat' en 'De Brummies 1.
(KLIK HIER VOOR HET FOTOALBUM)
De winnende goal in de zinderende finale werd gemaakt  door Rens Brummelhuis waarmee de “Slagerfamilie” uiteindelijk de cup met de grote oren mee naar huis konden nemen. De sfeer, zowel binnen als buiten was weer als vanouds perfect, met als hoogtepunt misschien wel de winnende goal van FC Twente waarbij het gejuich vanuit de volle sportkantine tot in de wijde omtrek hoorbaar was. Over perfectie gesproken: Het gezamelijke ontbijt klonk wederom als een klok, de dank namens WVV is dan ook weer groot richting Bakkerij Nollen, Slagerij Brummelhuis en Wegdam Eieren. Het enige smetje op deze dag was het idee van een aanwezige om het mega springkussen te voorzien van een lading chloor. De organisatie was daardoor genoodzaakt om het speelspektakel leeg te laten lopen, helaas. Hieronder de halve finalisten:

De Brummies, vedette Storm Brummelhuis nam de beker in ontvangst.

Halve finales:

• De Könings
• Wegdamse Voetbal Vereniging
• Van Alles Wat
• Brummies 1

Finale:
Brummies tegen Van Alles Wat, in de poulewedstrijden was er nog sparake van een gelijke stand maar in de finale werd er een moment geen rekening gehouden met de schotkracht van Rens Brummelhuis, momenteel actief in WVV D1.

Vooral de man met de beker, Wouter Horstink was dolblij dat zijn immense inspanningen op de juiste waarden werden ingeschat. Wouter Horstink:"Eigenlijk zou er bij moeten staan immense coachinspanningen op de juiste waarde ingeschat met de Fair Play prijs". Wouter, bij deze.

De sportiviteitprijs/ Fair Play Cup hierboven op de foto was in deze editie voor Freriksen en de Rest onder het motto: Zoveel kwaliteit en toch geen halve finale. De uitleg was van teamleider Tim Freriksen was: “Laat de kinderen aan de bal”, helder!

De Brummies 1.