Gitaarles in Hengevelde of Bentelo!

Heb jij altijd al gitaar of basgitaar willen spelen? Of wil je zoon of dochter op gitaarles? Lennard Kiezenbrink geeft gitaarlessen in Bentelo en Hengevelde, geschikt voor leerlingen van 8 tot 88 (of ouder). Je bepaalt zelf welke muziek je leert spelen en hoeveel theorie je krijgt. Uitgangspunt is dat je plezier hebt in het maken van muziek, of je nu later wilt spelen voor volle stadions of gewoon gezellig thuis of bij een kampvuurtje.

Wie ben ik?
Mijn naam is Lennard Kiezenbrink. Ik heb pop- en rockgitaar gestudeerd aan het conservatorium in Enschede en ik speel in meerdere bands, waaronder Poor John en Dokter Watjes. Sinds maart
2016 geef ik gitaarles in Bentelo in De Pol. Daarnaast geeft ik les in mijn eigen lesruimte aan de Ruurstraat 5 in Hengevelde. Gitaarles op maat. Ik geef gitaarles aan zowel beginners als gevorderden. Leerlingen krijgen op maat lesstof en
oefenmateriaal aangeboden. Hierbij houd ik rekening met het niveau en de muzieksmaak van iedere leerling. Je leert akkoorden spelen, noten en tablatuur lezen en eventueel muziektheorie.
Dit hoeven we niet moeilijker te maken dan het is. Wie slechts drie akkoorden kent, kan al duizenden liedjes spelen. Plezier in het bespelen van je instrument staat voorop.

Individueel of groepsles
Ik geef individuele lessen, maar ook groepslessen tot maximaal drie personen. Je kunt bijvoorbeeld samen met je vrienden les nemen. Dat is niet alleen erg gezellig, je neemt elkaar ook
mee naar een hoger niveau. Groepslessen van 3 zijn al mogelijk vanaf € 7,50 per persoon per les. Hierbij is het wel prettig dat iedereen ongeveer op hetzelfde niveau zit.

Geïnteresseerd?
Lijkt het je leuk om gitaarlessen te volgen of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Lennard Kiezenbrink
E-mail: l_kiezenbrink@hotmail.com
Tel: 0629236054
Ruurstraat 5, 7496 AK, Hengevelde