Programma Hengeveldse Carnaval 2017

In Hengevelde barst dit weekend het carnavalsfeest los. Onder leiding van Prins Erwin I biedt carnavalsvereniging De Höftemennekes jullie een grandioos carnavalsfeest.
Vrijdag starten de carnavalisten vanaf 16.00 uur met het ouderencarnaval. Met Hengeveldse sketchjes en muziek belooft het weer een middag als vanouds te worden. Zaterdagavond is er dan het grote carnavalsfeest
voor Jan en Alleman in de residentie Café en Zalencentrum Assink. De organisatie heeft een geweldige band weten te strikken, namelijk The PianoHouse. Deze feestband kan bijna alles op verzoek spelen en laat het
dak eraf gaan. Tevens zal er een DJ aanwezig zijn die de beste carnavalshits de zaal inslingert. Kortom 100% feestgarantie. Aanvang 20.30 uur. Op zondag vindt dit jaar het complete Kindercarnavalprogramma plaats. De vereniging gaat in de ochtend eerst frühshoppen in Bentelo en om 14.30 uur halen zij de schoolkinderen, hun broertjes, zusjes, ouders, opa’s, oma’s, buren en vrienden op van het schoolplein.

In optocht vertrekken ze dan samen richting de residentie Assink. Na het traditionele oplaten van de ballonnen start het middagprogramma met de Playbackshow. Wie pakken dit jaar de grote prijs van Hengevelde? Voor de kleinsten hebben ze iets nieuws: Kidscafé, het voorcafé van Assink is omgetoverd tot een carnavalesk speelparadijs, inclusief een ballonnen- en discoclown. Kortom carnaval voor de gehele familie. Maandag is er uiteraard het Rosenmontagfeest in Hengevelde. Het voorcafé van de residentie, Café Assink is geopend en dat wordt woest gezellig. Vanaf 19.30 uur zullen de beste carnavalskneiters uit de speakers knallen en de entree is gratis.