maandag 23 oktober 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oude foto centrum Hengevelde opgedoken

  • woensdag, 17 mei 2017 05:48
  • Geschreven door 

Af en toe duiken ze nog op, oude foto's van Hengevelde. Zo ook bovenstaande foto, gemaakt aan de Goorsestraat ter hoogte van waar nog altijd Bakkerij Nollen gevestigd is. Wanneer de foto is gemaakt is niet exact bekend. De inzender van de foto gaf aan dat dit voor 1967 moet zijn, aangezien destijds Assink het pand heeft verbouwd tot wat het nu is. Op de foto is nog het oude pand zichtbaar. Heeft u nog oude foto's van Hengevelde, stuur ze dan naar [email protected]

Laatst aangepast op woensdag, 17 mei 2017 06:40
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen.

 

Tip spreuk: [email protected] 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

check this link right here now adobe acrobat xi pro education discount autocad lt 2016 for mac purchase online browse this site architecture sale autocad architecture 2018 for sale oem