woensdag 23 augustus 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oude foto centrum Hengevelde opgedoken

  • woensdag, 17 mei 2017 05:48
  • Geschreven door 

Af en toe duiken ze nog op, oude foto's van Hengevelde. Zo ook bovenstaande foto, gemaakt aan de Goorsestraat ter hoogte van waar nog altijd Bakkerij Nollen gevestigd is. Wanneer de foto is gemaakt is niet exact bekend. De inzender van de foto gaf aan dat dit voor 1967 moet zijn, aangezien destijds Assink het pand heeft verbouwd tot wat het nu is. Op de foto is nog het oude pand zichtbaar. Heeft u nog oude foto's van Hengevelde, stuur ze dan naar redactie@wegdamnieuws.nl

Laatst aangepast op woensdag, 17 mei 2017 06:40
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered by Lentelink DECOKAY

lent

agendahvelde

Dossier 50 jaar ZomerFeesten Hengevelde

zf50jaar

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

gijs1

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Dit jaar gaan we met het vliegtuig op vakantie en ik neem mijn kanarie mee. Ik hoop maar dat hij niet ziek wordt, want dat beest heeft nog nooit gevlogen.

 

Tip spreuk: redactie@wegdamnieuws.nl 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren