Met de vlag op vakantie deel 9: Vrijgezellenclub op de Dominicaanse Republiek: Arthur ziet Abraham!

Deze vriendengroep gaat al vele jaren samen de wijde wereld in, van Bali naar Brazilië tot Bangkok. Arthur Mensink die zich 50 jaar ziet worden met zijn vrienden in de Caribbean! Hoe bijzonder kan het zijn! Of er een Abraham is geplaatst is bij de redactie niet bekend. De Dominicaanse Republiek is een land op het eiland Hispaniola, in het Caribisch gebied. Het beslaat ongeveer twee derde van het eiland. In het westen grenst het aan Haïti, in het oosten ligt het eiland Puerto Rico, ten noorden de Atlantische Oceaan en ten zuiden de Caraïbische Zee.

Het moet een traditie gaan worden in Hengevelde, elk jaar voorafgaand aan de Zomerfeesten de Hengeveldse dorpsvlag aan de Hengeveldse huizen. Veel mensen gaven al gehoor aan dit nieuwe initiatief en aan diverse gevels prijkte de vlag al tijdens de Hengeveldse feesten. Wegdamnieuws roept nu Hengeveldenaren / Wegdammers op om de dorpsvlag mee op vakantie en je leukste kiekje in te sturen naar redactie@wegdamnieuws.nl of app naar de bekende 06 nummers van de redactie! De leukste foto zal tijdens de Jaarvergadering van de Zomerfeesten Hengevelde door de organisatie worden beloont worden met een leuke attentie. Maar ook een barbecueschotel voor 4 personen: Aangeboden door Keurslagerij Brummelhuis!

Ps. 
Voor de mensen die nog geen vlag hebben, maar er wel één mee willen nemen op vakantie kunnen de vlag kopen bij de Bazar van Jon en de vlaggenstok kun je aanschaffen bij Rotink Ijzerwaren. 
Namens de gehele redactie van Wegdamnieuws een hele fijne vakantie!