maandag 23 april 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Plantenruildag op zaterdag 28 april

  • maandag, 09 april 2018 21:24
  • Geschreven door 

Op zaterdag 28 april a.s. wordt bij kaasboerderij Keuper in Hengevelde weer de jaarlijkse (tuin)plantenruildag gehouden. Uit de grote tuin van de kaasboerderij is veel materiaal verzameld wat mag worden meegenomen. Om iedereen een nog ruimere keus te geven is het fijn als er ook ruilmateriaal wordt meegebracht. Te denken valt hierbij aan stekken, struikjes, pollen, (dahlia-)knollen, aardbeien-/groenteplantjes e.d. Kortom alles wat u zelf over heeft in de tuin. Alles is welkom. De ruildag begint om 9.30 uur Zoals elk jaar mogen de planten met gesloten beurs worden meegenomen, maar nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een vrije gift achter te laten ten behoeve van het evenement One Family One Goal (fam. Pierik “Niehoes” Alpe d’ HueZes – KWF Kankerbestrijding). De organisatie hoopt op een goed bezochte dag met een gevarieerd aanbod en mogelijk een donatie voor het goede doel (www.pierikniehoes.nl)

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

De kwestie is dat je anderen ziet zoals jij denkt dat ze zijn
En anderen zien jou, zoals zij denken dat je bent
Iedereen is maar een verzinsel van degene die hij ontmoet

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren