maandag 19 maart 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nadat in 2016 de pijlen op vv Bentelo waren gericht, krijgt nu WVV’34 ervanlangs op de onderstaande foto. Hoeve Vooruit fans feliciteerden oud inwoner van Sint Isidorushoeve Wouter Ros met zijn verjaardag en achtten het nodig om daarbij de onderstaande teksten toe te voegen.
Doordat vv Bentelo in 2016 reglementair werd gestraft voor een administratieve overtreding nam Hoeve Vooruit de periodetitel over. Bentelo stelde in de competitiewedstrijd tegen Hoeve Vooruit een geschorste speler op. Hoeve Vooruit speelde vervolgens nacompetitie voor een plek in de vierde klasse, promoveerde en vierde dat in Bentelo bij café Spoolder uitbundig.
Wouter, namens de redactie van harte proficiat.

Op zondag 18 maart a.s. organiseert Alpe d'HuZes team Pierik-Niehoes een wandeltocht in de prachtige omgeving van Bentelo en Wiene in de vorm van de formule “Stappen en Happen”. Dit alles voor het goede doel (waarover meer bij 'lees meer'). Dit wil zeggen dat u tijdens het wandelen onderweg op verschillende locaties een drankje/hapje/versterkertje wordt aangeboden. Al vele enthousiast mensen hebben aangegeven zondag te komen. In verband met de te verwachte drukte hebben we de tijden voor de korte route wat aangepast. De start voor de lange route is tussen 9.00 uur en 11.00 uur. De start voor de korte route is tussen 10.30 uuder en 12.00 uur. De routes starten beide bij de fam. Baak aan de Eschweg 10 in Bentelo.

Timo blij met zijn stoel

  • vrijdag, 16 maart 2018 09:31

Haaksbergenaar Timo Pieper, de oud Hoevenaar die de meeste tijd van zijn jeugd in Hengevelde en bij café Assink heeft doorgebracht is vandaag 40 jaar geworden.


Namens de kameraden, buren en overige vrienden:

Proficiat kerel.

Aankomende week Collecte Reumafonds 2018

  • donderdag, 15 maart 2018 23:46

In de week van 19 t/m 24 maart vindt weer de landelijke collecte plaats van het Reumafonds. Waarom hebben wij uw steun nodig? Een app versturen, een jampot opendraaien of een flinke boswandeling maken. Voor mensen met reuma worden de normaalste dingen steeds moeilijker. Reumatische aandoeningen gaan nooit over. Reuma kan jong en oud overkomen. Mensen hebben levenslang last van fysieke beperkingen zoals pijn, stijfheid en vermoeidheid. Doordat je vaak niet kunt zien of iemand reuma heeft, stuiten veel mensen met reuma op onbegrip uit hun omgeving. Wetenschappelijk onderzoek is de enige manier om de genezing van reuma ooit mogelijk te maken. Onderzoek kost veel tijd en geld. Het fonds krijgt geen overheidssubsidie en is dus volledig afhankelijk van giften. Het Reumafonds werkt nauw samen met organisaties van behandelaars en patiënten.

Voor actuele informatie over reuma en het Reumafonds kunt u onze website bezoeken: www.reumafonds.nl  Namens het Reumafonds, Comité Hengevelde

In de week van 19 t/m 24 maart vindt weer de landelijke collecte  plaats van het Reumafonds.

 

Waarom hebben wij uw steun nodig?

 

Een app versturen, een jampot opendraaien of een flinke boswandeling maken. Voor mensen met reuma worden de normaalste dingen steeds moeilijker.

Reumatische aandoeningen gaan nooit over. Reuma kan jong en oud overkomen.

Mensen hebben levenslang last van fysieke beperkingen zoals pijn, stijfheid en vermoeidheid. Doordat je vaak niet kunt zien of iemand reuma heeft, stuiten veel mensen met reuma op onbegrip uit hun omgeving.

Wetenschappelijk onderzoek is de enige manier om de genezing van reuma ooit mogelijk te maken.

Onderzoek kost veel tijd en geld. Het fonds krijgt geen overheidssubsidie en is dus volledig afhankelijk van giften.

 

Het Reumafonds werkt nauw samen met organisaties van behandelaars en patiënten.

Voor actuele informatie  over reuma en het Reumafonds kunt u onze website bezoeken: www.reumafonds.nl

 

Namens het Reumafonds,                                        

Comité Hengevelde

 

 

Bas 25 jaar

  • dinsdag, 13 maart 2018 12:14

Bas Kuipers, woonachtig aan de Markesingel in Hengevelde. De eigenaar van Kuipers Design gevestigd in Hengevelde kreeg van zijn vrienden volgens traditie een bord in de tuin gezet met ludieke teksten. Ook namens de redactie van harte proficiat, Bas!

44 jaar Höftemennekes

Het aftellen is begonnen

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Het kerkgebouw wordt overbodig?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Goede keuzes maak je door ervaring

En ervaring krijg je door verkeerde keuzes

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren