donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nog 41 dagen te gaan tot het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (deel 4)

  • maandag, 12 maart 2018 07:43
  • Geschreven door 

Wij tellen af.Het hoogtepunt zal zijn op zaterdagavond 21 april in onze residentie bij de Gebrande Waateren middels een grootse reünieavond.

Van onze 44 Prinsen zijn er inmiddels 6 niet meer in ons midden. Gerrit ten Buuren is er daar één van, we blikken terug op zijn regeerperiode.

Naam: Gerrit ten Buuren
Carnavalsjaar: 1977/1978
Motto: De tijd
Scepter: Zandloper (zie foto)


Hieronder een stukje uit de oude doos sweet memories uit in en om de Höfte door de Prins zelf geschreven:

 

ten Buuren 01

In het jaar dat ik prins ben geweest (1978) zijn we met de bus naar Bentelo geweest, dit i.v.m. De oliecrisis. Alhoewel ik verreweg de oudste van de vereniging ben voel ik mij prima thuis tussen de jongere generatie. Ik zou echter wel graag zien dat meer ouderen mij gezelschap komen houden. In 1978 werd er voor de eerste keer het frühschoppen georganiseerd. Dit was toen een complete happening. Tegenwoordig komen de mensen steeds later en later.

 

Tot morgen met Prins……

onder 2

We hebben inmiddels veel tijd en energie gestopt om de namen van alle leden en oud leden van onze vereniging op papier te krijgen. We zullen mensen die zich nog niet opgegeven hebben voor de reünieavond van 21 april de komende 2 weken zo veel mogelijk persoonlijk benaderen. Toch kunnen we het niet vaak genoeg benadrukken, geef u op door een mail te sturen naar [email protected] of neem even contact met ons op via telefoonnummer 06-13762365 (bellen, whats app of een SMS bericht) We willen uiteraard als organisatie van deze grandioze reünieavond zo veel mogelijk mensen verwelkomen.

 

 

Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum. Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.

onder 3

 

 

 

onder 1

 

 

ten Buuren 02

 

 

 

ten Buuren 03

 

 

 

 

 

Laatst aangepast op maandag, 12 maart 2018 08:37
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren