Nog 40 dagen te gaan tot het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (deel 5)

Wij tellen af. Het hoogtepunt zal zijn op zaterdagavond 21 april in onze residentie bij de Gebrande Waateren middels een grootse reünieavond. Van onze 44 Prinsen zijn er inmiddels 6 niet meer in ons midden. Gerrit Broekkamp is er daar één van, we blikken terug op zijn regeerperiode.
Naam: Gerrit Broekkamp
Carnavalsjaar: 1978/1979
Motto: Schuren met Vim en feest vieren met de Gebroeders Grimm
Scepter: Koeien- en varkenskop, verwijzend naar zijn beroep.
Schlager: Lang leve Prins Gerrit de tweede op de melodie Dat is uit het leven gegrepen. (Farce Majeur)
Hieronder een stukje uit de oude doos sweet memories uit in en om de Höfte door de Prins zelfgeschreven:

Het beunt aait dezulfde leu die kommt. Ik hoop dat veel mensen dit jaar op het carnaval komen, vooral de ouderen, want carnaval is er voor iedereen. Ik vind ook dat de mensen eerder moeten komen want dan zit de stemming er al op tijd in. Wat ik mooi vond met de carnavalsdagen was de “dolle dinsdag”, waarop we met z'n allen gingen zwemmen in Goor. Ook een leuke herinnering vond ik de mensen bezoeken die ziek waren of door andere omstandigheden niet konden komen op het carnaval. Het prins zijn vond ik grandioos en mocht er zich ooit weer een kans voordoen, wie weet?

Tot morgen met Prins……

Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum. Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.