Nog 37 dagen te gaan tot het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (deel 8)

Wij tellen af. Het hoogtepunt zal zijn op zaterdagavond 21 april in onze residentie bij de Gebrande Waateren middels een grootse reünieavond. Van onze 44 Prinsen zijn er inmiddels 6 niet meer in ons midden. Johan Lentelink is er daar één van, we blikken terug op zijn regeerperiode.

Naam: Johan Lentelink Carnavalsjaar: 1981/1982
Motto: Wie ’n kwas nich eert, is de varve nich weerd.
Scepter: Biljartkeu met rode bal er op. (Biljarten was een grote hobby van Johan)
Schlager: Johan woar is mien kwast. (Melodie mama woar is mien pils – Normaal)

Hieronder een stukje uit de oude doos sweet memories uit in en om de Höfte door de Prins zelfgeschreven:

Het prins zijn is mij grandioos meegevallen, alhoewel het wel erg zwaar was, maar met de carnavalsmennekes en vrouwkes heb ik een hele leuke week gehad. Eén van de mooie herinneringen is, dat de buurt van mij, in pyjama en slaapmuts verkleed, in een bed kwamen ophalen zaterdag 's avonds op het carnaval. Een andere leuke herinnering vond ik het bejaarden- en jeugdcarnaval waar iedereen altijd spontaan aan meedoet. Verder kom je in contact met mensen uit het verenigingsleven maar ook met mensen die je nog nooit gesproken had en die je op zo'n feest leert kennen.

Tot morgen met Prins……

Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum. Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.