Nog 34 dagen te gaan tot het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (Deel 11)

Wij tellen af.

Het hoogtepunt zal zijn op zaterdagavond 21 april in onze residentie bij de Gebrande Waateren middels een grootse reünieavond. Van onze 44 Prinsen zijn er inmiddels 6 niet meer in ons midden. Jan Ottenschot is er daar één van, we blikken terug op zijn regeerperiode.

Naam: Jan Ottenschot

Carnavalsjaar: 1984/1985

Scepter: Een auto op een kroon met hieronder een stemvork, Jan was werkzaam bij Opel Hartegerink en had muziek als grote hobby.

Hieronder een stukje uit de oude doos sweet memories uit in en om de Höfte door de Prins zelfgeschreven:

De zaterdagavond in Hengevelde is in opwaartse gang. Het is dan ook carnaval voor jong en oud. De mensen moeten alleen iets eerder komen in verband met de invulling van de avond. Enkelen komen er om acht uur waarna het gros pas om half elf verschijnt, en dat vind ik wel jammer. Voor mij was de zaterdagavond de mooiste avond. Eén van de mooie dingen van het carnaval in Hengevelde vind ik het ziekenbezoek dat men aflegt aan verpleegtehuizen en andere mensen die tijdens het carnaval niet aanwezig kunnen zijn. Verder vond ik het een leuke periode die je doormaakt met elkaar en het hele carnavalsgezelschap.

Tot morgen met Prins……

We hebben inmiddels veel tijd en energie gestopt om de namen van alle leden en oud leden van onze vereniging op papier te krijgen. We zullen mensen die zich nog niet opgegeven hebben voor de reünieavond van 21 april de komende 2 weken zo veel mogelijk persoonlijk benaderen. Toch kunnen we het niet vaak genoeg benadrukken, geef u op door een mail te sturen naar dehoftemennekes@gmail.com of neem even contact met ons op via telefoonnummer 06-13762365 (bellen, whats app of een SMS bericht) We willen uiteraard als organisatie van deze grandioze reünieavond zo veel mogelijk mensen verwelkomen.

Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum. Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.