zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nog 7 dagen te gaan tot het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (deel 38)

  • zondag, 15 april 2018 12:39
  • Geschreven door 

Wij tellen af. Het hoogtepunt zal zijn op zaterdagavond 21 april in onze residentie bij de Gebrande Waateren middels een grootse reünieavond. Vandaag aan het woord:

Naam: Rob ten Heggeler Carnavalsjaar: 2011 / 2012
Motto: De bouw gaat even op een zijspoor……. Met de carnaval gaan we er vol voor!
Scepter: De scepter bestond uit een dak symbool voor de bouw, daar onder het logo van FC Twente en de kleuren groen en geel van WVV’34 met een voetbal op de schoorsteen
Carnavalsslager: Molodie: In ons stamcafe – New Four Refrein: Ja met prins Rob voorop, viert iedereen volop Vijf dagen carnaval de Bolscher aan de top Ja met prins Rob voorop, viert iedereen volop Dus ga maar los en doe eens raar, drink er nog een paar

Hieronder een stukje uit de oude doos, het openingswoord uit de carnavalsflyer:

rob th 2

Het eerste weekend was geweldig, je beleeft het dan toch een op een geheel andere manier. Ieder jaar zijn we op zaterdagavond van de partij bij de revue samen met ons vaste clubje van de carnaval. Dit jaar was het toch wel heel bijzonder. Om e.e.a. niet te laten opvallen moesten we in de zaal blijven tot de opkomst van de nieuwe prins. Ik moet zeggen dat je zo voor je gevoel wel een lekker lange avond hebt en aangezien de revue weer helemaal top was, was dit bepaald geen straf. De opkomst met agent Stephan en daarna de felicitaties en enthousiaste reacties maakten e.e.a. tot een geweldige ervaring.

De zondag is een dag van tradities. We werden ’s morgens alweer vroeg opgehaald door onze steun en toeverlaat adjudant Vincent en zijn vrouw Antoinet. Kroamschudd’n, bord onthulling bij de residentie, opdracht bij de pomp en als laatste de straatnaam onthulling. Lopend richting het Markslag, vergezeld met een stoet verlichte snorfietsen komen we bij de buurt aan. Wat je op dat moment aantreft is toch wel heel speciaal. De gehele buurt, familie, vrienden, voetbal staan daar bij elkaar en hebben het huis en de straat versierd. Werkelijk fantastisch allemaal! Daarna ging de gehele stoet richting residentie om de dag passend af te sluiten.
Zoals de meesten misschien wel weten, ben ik in het dagelijks leven werkzaam bij Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler, waar ik eindelijk dit jaar mijn eigen parkeerplaats heb weten te bemachtigen. In de vrije tijd schop ik heel af en toe een balletje aan bij WVV 8 en ga ik naar de thuiswedstrijden van FC Twente. Verder zit ik in het jeugd bestuur van WVV’34 en ben ik sinds 2009 lid van onze snorfietsclub WSC’09.

Tot morgen met Prins ………..

rob th 5

 

rob th 3

 

rob th 4

 


Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum. Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.

Laatst aangepast op zondag, 15 april 2018 07:43
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren