Hengeveldse kids in circus Reggehof

Na de fantastische voorstelling “Vive La Vie” in 2011 komt Jeugdcircus Caroly natuurlijk weer terug in de De Reggehof in Goor. Morgen brengen de leden van Jeugdcircus Caroly met als artiesten onder andere de Hengeveldse Wieke Vogt en Luuk Hofmeijer “De Vier Elementen”. Beiden staan met diverse acts op de bühne. Aanvang: 15.00 uur. Kaarten zijn nog verkrijgbaar, vanaf 14.00 uur aan de kassa bij de Reggehof.

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers kan Caroly haar bezoekers ook dit jaar weer een geheel nieuwe en verrassende voorstelling laten zien: “De Vier Elementen”. De afwisselende acts voert het publiek mee naar de wereld van de klassieke vier elementen: Water, Vuur, Aarde en Lucht.De jeugdige artiesten presteren door onderlinge samenwerking en het plezier dat zij er met elkaar aan beleven op hoog niveau. Adembenemende acrobatische acts, mooie jongleerkunsten en duizelingwekkend trapezewerk worden vertoond. Uiteraard zijn ook de grappige clowns en de jongste artiesten met hun knappe kunsten van de partij.

Bij Caroly doen alle artiesten mee, van beginners tot ervaren circusartiesten. De kunstzinnige kostuums, de geweldige muziek en professionele belichting laten alle artiesten schitteren zodat De Vier Elementen op een fantastische manier uitgebeeld worden.Komt morgen allen!