W.V.V.’34 geeft het volledig weg tegen RSC: “Niet genoeg gebracht”

W.V.V’34 heeft vandaag op het eigen veld een (zeldzame) nederlaag geleden. Tegen middenmoter RSC werd het 2-3, nadat het bij rust nog 2-1 stond voor de thuisploeg. De groengelen hadden het gehele duel het overwicht, maar wisten de vele kansen niet om te zetten in een overwinning. RSC speelde erg verdedigend en gokte het op de tegenaanval, hetgeen vandaag zeer goed uitpakte en de roodhemden zelfs nog de overwinning bezorgde in de slotfase.
Voor rust leek er dan ook geen vuiltje aan de lucht. Robin Rikkert, die vooral voor rust erg goed speelde, gaf na 12 minuten een steekbal op de snelle Randy Smit. Hij rondde fraai af en opende de score. 1-0.
Na een half uur spelen was het opnieuw Randy die scoorde. Het was een van richting veranderd schot, hetgeen niets afdeed aan de schoonheid van het doelpunt, 2-0. W.V.V.’34 leek al op tijd in veilige haven, maar uit een slecht weggewerkte corner kwam zowaar voor rust nog de aansluitingstreffer.
Dit gaf de heren uit Rossum hoop, want na rust gaven ze dan ook niet op. W.V.V.’34 bleef weliswaar aanvallen en kansen creeren, maar in diverse tegenstoten werden ze dan toch gevaarlijk. Dit lukte meermaals, en in totaal drie keer zeer effectief. W.V.V.’34 had het dan ook volledig aan zichzelf te danken dat het hier niet met drie punten wegging, en in de brandende zon met het hoofd naar beneden het veld moest verlaten. Door de nederlaag is plek twee dan ook allerminst zeker en moet het nog flink aan de bak voor een mooie seizoensafsluiter.

Remi Leferink, die 90 minuten speelde over wat er beter moest: ”Kansen afmaken, en dan met deze omstandigheden lekker het balletje rond laten gaan. We waren de tweede helft te slap, waardoor RSC gevaarlijk kon counteren en toeslaan. Helaas niet genoeg gebracht vandaag met z’n allen.”