maandag, 21 oktober 2019 06:02

Kleur Bekennen onderneemt met Rob Lentelink

Vandaag in Kleur Bekennen, Rob Lentelink (53). Hij is er misschien wel hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat er steeds meer Nissans in Hengevelde rondrijden, en stiekem een beetje trots. De goedlachse Wegdammer is namelijk directeur/eigenaar van Nissan Lesscher in Hengelo. Geboren Wegdammer is hij overigens niet, Rob komt uit het Bentelose gezin Lentelink met 8 kinderen. Desondanks is hij niet meer weg te denken uit Hengevelde, en gezien het feit dat Rob met vrouw Ellen onlangs een huis bouwde op De Marke III zal dit voorlopig ook niet gebeuren.
Rob Lentelink: Echtgenoot, vader van twee kinderen, ondernemer, motor- en autoliefhebber, voormalig Prins Carnaval, reislustig en veelal goed gemutst, bekent kleur.
(Door Arthur Schoneveld)

zondag, 29 september 2019 05:51

Kleur Bekenner onderneemt met Hans Mulder

Je hoort hem, je ziet hem. Altijd met zijn hoofd tussen de bloemen en altijd bezig. Hij maakt graag een praatje en lacht wat af. Maar wat weten we eigenlijk van deze spontane, altijd enthousiaste en actieve bloemist? Te weinig. Vandaar dit interview! Elke dag forenst hij van Borne naar hier, zijn bloemenwinkel is zijn tweede huis. Wie kent hem niet, de bijna Abraham: Hans van de Bloemruiker, bekent zijn ondernemerskleur.
Door Milou Wolterinck.

Mijn eerste vriend Harold Nijhuis in Kleur Bekennen! Hoe leuk is dat denk ik dan bij mezelf. Wat ben ik daar als kind vaak geweest! Bij ten Heggeler rechtsaf het oude weggetje door en hupsakee. En het contact is na al die jaren nog steeds als vanouds.  Binnenkort gaan we samen naar Maastricht richting onze oude buurmeid Moniek Wegdam. Maar nu ter zake:
 “De eerste polissen zijn al in de jaren '30 via ons kantoor tot stand gekomen!” Nijhuis Advies; een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau aan de Bentelosestraat 10 te Hengevelde. Hypotheekadvisering oudedagsvoorzieningen, vermogensgroei en risicobeheer om na te gaan hoe dat allemaal beschermd dient te worden is zijn dagelijkse werk. “Wij kunnen ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op de belangen van de klant” 
Harold Nijhuis bekent kleur:
(Door Raymond Wegdam

Haar bedrijf www.Evenanderz.nl bevindt zich in Delden aan de Raanhuisstraat met een flexibele werkplek in Bentelo. Ondanks deze ingrediënten is zij lid van de Hengeveldse ondernemersvereniging SIO!  Haar roots liggen namelijk aan de Haaksbergerstraat even buiten Hengevelde als dochter van Jan en Wilma Lansink en zusje van Michel die tegenwoordig in Den Haag woont. Het is de tweede generatie die zich bezighoudt met relatiegeschenken en promotieartikelen. Evelien houdt van gezelligheid en mensen om haar heen, net als haar vader.
Moeder van Luuk en tweeling Puck en Guus, samenwonend met Remco Rupert bekent haar ondernemerskleur.
” Ik doe mijn werk met passie en straal dat ook uit, vandaar de Twentse Glimlach” 

donderdag, 28 februari 2019 05:31

Kleur Bekennen onderneemt: John Legtenberg

In deze editie van Kleur Bekenner onderneemt, nemen we John Legtenberg onder de loep. Hij groeide niet in Hengevelde op maar is inmiddels een graag geziene Wegdammer evenals zijn vrouw Jet. Eind vorige eeuw startte hij op een zolderkamer voor zichzelf een heeft inmiddels een gerenommeerd bedrijf opgebouwd en staat op het punt van uitbreiding. Toch is hij in de loop der jaren gaan beseffen dat er veel meer is dan werk, want een hartinfarct zette hem wel aan het denken. John Legtenberg, eigenaar van Scanimix BV op Het Wegdam, vader van drie kinderen, echtgenoot, fanatiek sporter en nog veel meer bekent kleur!
(door: Arthur Schoneveld)

Pagina 1 van 16