dinsdag, 26 juni 2018 05:37

Kleur Bekennen bedrijven: BHS Broshuis

Geschreven door

Vandaag weer een aflevering van de nieuwe variant van onze populaire rubriek ‘Kleur Bekennen Bedrijven'. Het initiatief hiervoor lag bij ondernemersvereniging SIO en Wegdamnieuws, Het jongste lid stelt zich aan u voor, Sven Broshuis:
“Een revolutie in de schilderbranche: Snel en schoon een complete woning in vier dagen".
BHS Broshuis is een schildersbedrijf dat zich specialiseert in het binnenshuis spuiten van panden en woningen. Het bedrijf is op 5 februari 2018 opgericht door Sven Broshuis; Het binnenshuis spuiten van onder andere muren, kozijnen, deuren, trappen, maar ook complete keukens! (ZIE DIT FILMPJE) Naast het binnenshuis spuiten doet BHS Broshuis ook nog aan glas zetten behangen en vliesplakken. De totstandkoming van het bedrijf kwam voort door de visie van de Sigma op het NOVA Spray Event te Zandvoort. Sven: ”Hier mocht ik kijken wat het binnenshuis spuiten inhield en wat er mogelijk was. Na deze dag was voor mij duidelijk wat te doen met mijn mogelijkheden. En heb ik deze kans gelijk met 2 handen aangepakt!”

sven 1
Het eerste karwei was een gegund karwei in Haaksbergen waar we een hele woning mochten spuiten. Het was een uitdaging omdat hier bijna alle elementen in zaten, het spuiten van de deuren, muren, trap (alles in de betreffende woning) en vliesplakken. Dit was een begeleid karwei door de Sigma. Met dit karwei hebben we veel kennis opgedaan.

Sven 12Het tweede karwei was een onder-woning in Hengevelde. De reactie op het karwei, nadat we klaar waren, hebben we tot ons motto gemaakt.“Schoon erin schoon eruit.” Zodat er na de laatste werkdag gelijk weer ingericht kan worden. De metamorfose compleet. (ZIE DIT FILMPJE) 
Nu moet ik zeggen dat ik heel veel geluk heb gehad door het vertrouwen van mensen die mij het werk gunden, en zit ik echt in het particuliere klanten werk. We hadden de laatste karweien het geluk dat ieder karwei anders was. Bij het ene karwei kregen mij ribradiatoren, meubels en kunststof kozijnen te spuiten, bij het andere karwij mochten we een keuken spuiten. We mochten zelfs bij Ten Thije Keukens helpen bij de renovatie van een donker eiken keuken die ter plekke gespoten moest worden in een andere kleur.

Verder hebben we een compleet trappenhuis mogen spuiten. En nu op het laatst hebben we een veranda mogen spuiten buiten met een andere verf van de Sigma. Dit opent wederom een heleboel deuren voor BHS Broshuis.
 
Onlangs hebben we een karwei in Hengevelde gedaan, in hoogglans. De deuren, ramen en kozijnen hebben we ter plekke gespoten en het mag gerust gezegd worden: Deze laagdikte en glansgraad is met de kwast of roller niet te evenaren, echt super strak! Dat we op deze wijze zo in het particuliere werk zijn gerold zij we erg blij mee. Maar het betekent wel dat we erg veel werk nodig hebben omdat het zo snel gaat.
Dus werk van ondernemers in de woningsector zou erg welkom zijn, bijvoorbeeld aannemers, makelaars, projectontwikkelaars maar natuurlijk ook ondernemers met bedrijfspanden.
P.S. Voor mensen die geïnteresseerd zijn heb ik een Facebookpagina met filmpjes wat wij doen. De website wordt nog aan gewerkt, deze zal eind juli gereed zijn.

sven 2Aantal medewerkers: 1,5 medewerker(s)
Aantal uren met het bedrijf bezig per week: 50 uur
Bedrijf slogan: Schoon erin, schoon er uit, binnen een week.
Wat wilde je als kind worden: Architect.
Hoe ben je ondernemer geworden: Als 22-jarige had ik het gevoel dat ik niet verder kwam met mijn vaste baan. Ik ben ondernemer geworden omdat ik mensen wil laten zien wat ik kan.
Voordelen van het ondernemerschap: Je eigen keuzes kunnen maken.
Nadelen van het ondernemerschap: Er zit in een dag te weinig uren.
Waar richt je je nu specifiek op binnen het bedrijf: Innovatie, transparantie en het leveren van kwaliteit.
Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit: Qua werkzaamheden, Om half 8 op locatie en om 5 uur thuis om de bus in te pakken voor de volgende dag. De werkzaamheden verschillen per werkdag. De ene dag is het zeer intensief en de andere dag vrij sociaal 'Je komt echt bij de mensen aan de keukentafel'.
Is er nog sprake van innovatie in deze branche: Jazeker, namelijk de nieuwe ontwikkelingen in de verf waar wij mee werken en het constante aanbod van nieuwe applicatie methoden. Dit maakt de hedendaagse schilder markt zeer interessant voor mij als jonge ondernemer.
Hoe ziet jullie bedrijf er over 10 jaar uit: Een bedrijf met werkzaamheden voor 6 man. Een mooi pand op het industrieterrein en met werkzaamheden door heel Nederland zowel voor particulieren als bedrijven.
Hoe ziet je samenwerking eruit met de verfleverancier: Super, de Sigma helpt en ondersteunt ons met onze ideeën en de nieuwe ontwikkelingen, daarbij geven ze verf technische adviezen. De samenwerking werkt tweezijdig zij leren ook van ons. (Feedback)
Is er nog sprake van innovatie in je bedrijf: Jazeker, wij hebben onze eigen bokken en mallen ontwikkeld en hiernaast blijven wij ontwikkelen om ons werk zo snel en kwalitatief mogelijk te houden. Verder gebruiken wij innovatieve nevelarme verven waardoor wij in woningen kunnen spuiten met minimaal afplakwerk.

Om een zo compleet mogelijke indruk te krijgen hoe Sven Broshuis te werk gaat, hier nog 2 filmpjes:

FILMPJE 1,   deuren, kozijnen, muren, ribradiatoren, plavond.
 
FILMPJE 2, een gehele onderwoning.
 
sven 2
 

 sven 3
Laatst aangepast op dinsdag, 26 juni 2018 07:42
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.