Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Vandaag lanceerde Bakkerij Nollen met trots een nieuw klein koekje, verkrijgbaar in 5 verschillende smaken: de Moppies! Vernoemd naar Antoinet Nollen, de vrouw van Vincent. Omdat de koekjes een eerbetoon moesten zijn aan Antoinet, was het belangrijk dat de naam zowel bij het koekje als bij Antoinet zou passen. Het koosnaampje van Vincent voor zijn vrouw is moppie. En laat een mop nou net een populair koekje zijn. verkrijgbaar in 5 verschillende smaken.

Ben jij een ervaren allround timmerman, die naast een teamplayer ook goed zelfstandig kan werken en beschik je over een goede dosis humor? Dan is Raanhuis Bouw in Hengevelde op zoek naar jou. 
Raanhuis Bouw is gevestigd in Hengevelde en zij realiseren projecten in de nieuwbouw, verbouw en vastgoedonderhoud. Raanhuis is voornamelijk regionaal actief in zowel de particuliere als zakelijke sector.
In verband met de groei van hun bedrijf zijn ze op zoek naar een ervaren allround timmerman die het team komt versterken.
Bekijk hieronder de volledige vacature:

Mike te Wierik is terug bij FC Groningen. De verdediger die afgelopen zomer van FC Groningen overstapte naar het Engelse Derby County is door de Trots van het Noorden overgenomen van de Engelsen. Te Wierik tekent een contract tot 2024 en is blij om weer terug te zijn in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Hierboven staat Mike op de foto met technisch directeur Mark-Jan Fledderus, schoonvader Brian Kuipers en vader Jan!
Mike te Wierik stapte begin deze week in een voor hem zeer bekende kleedkamer. “Het lijkt alsof ik nooit ben weggeweest,” lacht de verdediger. “Ik ben blij dat ik weer terug ben, het voelt vertrouwd.”

Check HIER de video of lees hieronder verder.

In Hof van Twente zetten jaarlijks al bijna 50% van de inwoners zich vrijwillig in voor anderen en hun omgeving. Dat lijkt heel veel, maar de helft van de inwoners boven de 15 doet dit niet. Juist in deze tijd van corona, en dadelijk ook in het nieuwe normaal, draagt vrijwilligerswerk bij aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken zoals toenemende armoede, eenzaamheid en behoefte aan zorg. Naast de bestaande behoefte aan vrijwilligers voor maatschappelijke activiteiten zoals voor besturen, natuuronderhoud, plezier, aandacht, schoonheid, veiligheid, dagbesteding en opvang, is het van belang dat meer mensen de urgentie alsook het plezier voelen om vrijwilligerswerk te doen.

zondag, 17 januari 2021 21:28

Koekalfje 'Te Wierik 934' geboren!

Dat Mike te Wierik terugkeert naar FC Groningen, dat is weinigen ontgaan. Hierover publiceren we morgen een interview met de Hengeveldse verdediger. Wat minder mensen weten, is dat er dit weekend een koekalfje vernoemd is naar Mike. Een supporter uit Groningen stuurde eind december op Instagram naar Mike: "Als je terugkomt naar de FC vernoem ik een koekalfje naar je". En zo geschiedde, want Mike gaat naar Groningen en de supporter hield woord nadat er vandaag een koekalfje geboren werd. Daarom willen wij de eigenaar en Mike ook via deze weg feliciteren met de geboorte van koe Te Wierik 934!

Pagina 1 van 979