Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Gelukkig is Sinterklaas toch aangekomen! De officiële Sint-Nicolaas woordvoerder van de Petrusschool:” We houden uiteraard rekening met Sinterklaas en de Corona regels. De Goedheiligman kon dus wat ons betreft het dak op, iets wat hem natuurlijk toch al gemakkelijk afgaat! Er is op school een speciale gezellige zaal ingericht. Alle groepen kunnen dan apart een bezoek brengen aan Sinterklaas. De kinderen hebben leuke dansjes en liedjes ingestudeerd om deze te laten horen aan de Sint. En als klap op de vuurpijl: (Dit mag dan weer wel red.

De bovenbouw heeft ook nog eens supergave surprises gemaakt!”

KLIK HIER VOOR DE FOTO'S!

zaterdag, 05 december 2020 14:14

Is Wilbert ten Thije verzekert van succes?

Het is een nek aan nek race in de strijd om de ‘Wegdamnieuws in de race: Wie mag zich als eerste kronen tot de Formule 1 kenner van Hengevelde en omstreken? Verzekeringsman Wilbert ten Thije is lijstaanvoerder met nog 1 race voor de boeg, maar alleskunner Christiaan Spijkerman zit hem op de hielen! Frank de Wit ‘made the move’, maar helaas de verkeerde kant op: Hij die lang uitzicht had op de overwinning heeft in het zicht van de haven af moeten haken.
Hieronder de stand en de info over de laatste race van het turbulente raceseizoen:

Zelden vertoond: Van plek 5 ineens naar de eerste plek! Daarmee mag hij zich voor de eerste keer lijstaanvoerder noemen in de Marcel Keizer Eredivisie. Daar bleef het niet bij, ‘onze ‘Johan heeft daarnaast ook nog eens de op 1 na hoogste weekscore. Kort achter de grote onbekende; R.Overbeek, waar gaat dit naar toe? De vraag die Europa massaal in de greep houdt is: Hoe gaat de van de troon gestoten Pascal Brunnekreef hier mee om? Voorlopig kijkt hij toe vanaf de plek; ”The best of the rest. De redactie van Wegdamnieuws zet hier bar weinig tegenover, maar dat geheel terzijde. 

Kijk hieronder voor het complete klassement:

Onbekende derden hebben zich toegang verschaft tot onze computersystemen. Burgemeester Ellen Nauta vertelt in een video meer over de situatie. (KLIK HIER VOOR DE TOESPRAAK)

Beste inwoners

Waar ik gisteren nog goede hoop had op een oplossing voor de storing in het gemeentehuis, moet u helaas vertellen dat ik geen goed nieuws heb.

Zoals wij u gisteren hebben gemeld bleek de storing in onze systemen hardnekkig. Toen we dinsdagmorgen ontdekten dat we niet konden inloggen, zijn onze ICT-mensen met man en macht aan het werk gegaan om de oorzaak hiervan te achterhalen. Hierbij zijn alle mogelijke scenario’s in beschouwing genomen, waaronder de mogelijkheid van een zogenaamde cyberaanval. Wij hebben van de situatie melding gemaakt bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, de Autoriteit Persoonsgegevens en de Vereniging voor Nederlandse Gemeenten. Ook is direct de cyberpolitie ingeschakeld en we hebben externe specialistische partijen erbij betrokken.

donderdag, 03 december 2020 08:03

Twee mooie fietsen gevonden op schoolplein!

“Hallo, op het schoolplein staan al enige tijd twee fietsen. Zou je dat op Wegdamnieuws willen zetten? Staat op slot, dus sleuteltje meenemen!”
Bij deze!

Pagina 1 van 1083