woensdag, 11 december 2019 19:01

Dorpsblad De Höfte gaat over naar Wegdamnieuws

De alom bekende Höfte, al meer dan 53 jaar een vertrouwd beeld in Hengevelde gaat in een digitale versie verschijnen op deze site. Hij zal een prominente plek krijgen op Wegdamnieuws, dat is dan ook zo’n beetje de enige wijziging. Het dorpsblad zal twee wekelijks blijven verschijnen waarbij er een artikel geplaatst zal worden over de inhoud. De items kunnen via het vertrouwde mailadres Hofte@hengevelde.nl worden ingestuurd. Hieronder de brief die in de allerlaatste Höfte is geplaatst door het bestuur:

Vrouwenquotum in Hengevelde leidt tot een bijzondere bewogen bestuurlijke aardverschuiving
Het kon niet uitblijven. Ook niet in Hengevelde. Nadat het vrouwenquotum voor bedrijven in de tweede kamer was vastgesteld, kon Hengevelde niet achterblijven. Ooit kenden we Margareth Thatcher. De iron lady van het Verenigd Koninkrijk. Nu hoor je andere invloedrijke bestuurlijke zwaargewichten zoals Ank Bijlevelt, Ellen Nauta en Angela Merkel. De invloedrijkste vrouw van Nederland is de cardioloog Angela Maas. We hebben zelfs Ursala van de Leyden als voorzitter van de Europese commissie. ( Naar haar naam te oordelen, denk ik dat haar roots in Nederland liggen).

Maar liefst 32 gastvrije Haaksbergenaren hebben vandaag met liefde hun deuren open voor een klein festival in hun huiskamer. Ook de Hengeveldse formatie Blue Jays ((Anouk Kiezenbrink, Anouk Wentink-Tuinte, Debbie Kiezenbrink, Jolande Sak, Marije ten Vergert-Pelle en natuurlijk Frank Slijkhuis)) kon rekenen op veel publieke belangstelling, bij Wegdam Foodlink van Brian Wegdam! ( ZIE DIT FILMPJE) Brian:"Het ging mooi, 3 keer volle bak!"
De toegang was gratis, en iedereen was welkom. Jolande Sak namens Blue Jays: “Het was een zeer geslaagde middag muziek maken op een fantastische plek bij Wegdam Food Link!  Een mooie locatie, met een hele fijne akoestiek. Erg leuk dat we bij Brian en Elise mochten staan! Voor ons de eerste keer met z'n zevenen. Met Mart Ziethof als onze nieuwste aanwinst, hadden we vandaag de swing er goed in zitten!”
zondag, 08 december 2019 20:15

Wijziging locatie gezinsviering Kerstavond

Helaas vindt er dit jaar geen gezinsviering plaats in de kerk op kerstavond, omdat er gekozen is voor een eucharistieviering. Om samen met de Hengeveldse gemeenschap toch kerstavond te vieren nodigen we jullie allemaal uit om met elkaar naar ‘Kulturhus de Marke’ te komen. Hier zullen we stil staan bij het kerstverhaal dat verteld wordt door Ans Eshuis en gaan we onder begeleiding van Debbie Kiezenbrink en Anouk Wentink kerstliedjes zingen. De kerstman mag hierbij niet ontbreken. Je kunt samen met hem op de foto en natuurlijk zorgt hij voor iets lekkers. Dus zet alvast in jullie agenda: dinsdag 24 december: 16.30 uur.
Graag; tot dan!
vrijdag, 06 december 2019 10:20

Uitslagen Bridgeclub Vriendschap Troef

Bridgeclub Vriendschap Troef

Uitslagen van 5 december:

Lijn A
1. Lidy Haverkate & Annie Schrooten      60.42%
2. Betsie Cent & Anny Scholts            57.50%
3. Joop van den Einde & Johan Haverkate  55.42%

Lijn B
1. Suze Nieland & Dinie Siemerink        71.25%
2. Edith te Vaarwerk & Tjalling de Vries 59.13%
3. Ria Varenbrink & Herman Varenbrink    57.17%

Pagina 1 van 417