Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Tijdens de jaarlijkse veiling van de kerstmarkt in Hengevelde kwam het hoogste (gezamenlijke) bod, dit weekend was het zo ver: Schilderen met Tineke Goorhuis! Tineke: ”Dit weekend een leuke groep jongens gehad voor een workshop schilderen. Deze hadden ze gewonnen bij de Kerstveiling. Ondanks dat het model had afgezegd werd het toch een zeer creatieve middag. We hadden deze middag een prima sfeer, erg gezellig kan ik wel zeggen!
Jongens van rond de 20 willen toch allemaal wel erg graag een naaktmodel schilderen, dat kon natuurlijk! Het was prachtig, leuk, gein, maar ze zijn daarentegen echt super serieus bezig met het schilderen. Ze hebben ruim vier uur geschilderd. En: Allemaal zelf opgetekend en geschilderd, bijna zonder hulp. Klasse mannen!”

zondag, 09 augustus 2020 12:47

W.V.V.’34 maatje te groot voor UD Weerselo

Met een einduitslag van 4-0 in de eerste wedstrijd van de voorbereiding mag UD zeker niet ontevreden zijn, de score had dan ook veel hoger uit kunnen vallen. De ploeg uit Weerselo wist in de drie keer dat er een half uur gespeeld werd geen enkele mogelijkheid te creëren. De doelpunten aan Wegdamse zijde werden gemaakt door Mahmoud Jaafil (achter het standbeen langs zie foto onder) . De 2-0 door Stan Wegdam (Zie foto onder). De 3-0 door Thomas Wegdam en de 4-0 door Randy Smit die kort daarvoor de mooiste treffer van de wedstrijd afgekeurd zag worden. 

zondag, 09 augustus 2020 10:55

Bouwvak afsluiter bij Café ‘t Kooltje!

Sluit vandaag jouw vakantie af en geniet van het heerlijke weertje met Formule 1 (Jep, dat talent die vorige week onze tent ook al afbrak!) en G-Trumpetty. Maak kennis met G-Trumpetty, zijn naam is Gerben Ekkelboom, 19 jaar en komt uit Haaksbergen. Hij maakt een toffe nieuwe mix van elektronische muziek en live trompet geluid. Daardoor zorgt hij voor een energieke sfeer doormiddel van zijn perfecte, matchende track keuzes. Een aantal cafe’s/clubs waar hij voorheen heeft gedraaid zijn The Shamrock in Almelo, Breughel in Losser, Café De Doos in Groningen, Café De Stoof in Zwolle en Jan Steen in Tubbergen.

Tot vanmiddag...

zaterdag, 08 augustus 2020 17:45

W.V.V.'34 1 zondag thuis tegen UD Weerselo 1

Morgen (zondag 9 augustus) zal het ‘eerste elftal’ van W.V.V.'34 1 de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen spelen tegen UD Weerselo 1. De wedstrijd zal in drie keer 30 minuten worden gespeeld. UD speelde het afgelopen seizoen onder andere tegen sv Delden en Rood-Zwart in de 4e klasse en de promovendus stond na 15 wedstrijden op plek 9. Tussen 1996 en 2006 speelden ze in de 3e klasse. De 10 jaar erna 1 jaar in de 5e, de rest in de 4e.
UD: Utile Dulci, wat latijn is voor 'het nuttige met het aangename'. We gaan het zien!
De wedstrijd begint om 11.00 uur op sportpark Rupertserve in Hengevelde.
Supporters zijn hierbij van harte welkom! Uiteraard blijven de basisregels van kracht:
- Heeft u klachten, blijf dan thuis en laat u zo snel mogelijk testen
- Voor toeschouwers van 18 jaar of ouder: Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand op en in de sportlocatie, tribune, kantine etc.

Maurice Workel: "Na persconferentie van donderdag is het er niet leuker geworden. Morgen zal er een aparte in en uitgang zijn in de kantine. De koffie zal buiten worden verkocht en binnen in alles met linten zo ingericht dat het voldoet aan alle richtlijnen. (Zie foto's onder) Buiten mag, maar kan alleen maar zittend". 

zaterdag, 08 augustus 2020 15:07

Sleutel gevonden

De bovenstaande sleutel is gevonden aan de Goorsestraat in Hengevelde. De eigenaar kan contact opnemen via het onderstaande telefoonnummer:

06-5774 5494

Pagina 1 van 1045