donderdag, 09 januari 2020 11:13

Nieuwjaarsbijeenkomst Senioren Hengevelde woensdag 15 januari

Geschreven door

Het nieuwe jaar 2020 is nog maar net begonnen en is dat dus voor de Senioren Hengevelde reden om elkaar persoonlijk veel gezondheid, geluk en tevredenheid voor dit nieuwe jaar toe te wensen. Natuurlijk mag er nog even nagepraat worden over het afgesloten jaar met alle ins en outs en zal er ook vooruit gekeken worden naar wat komen gaat.
Hoe gezellig kan het zijn om daarvoor samen te komen onder het genot van een kop koffie, een drankje en een hapje. Een borrel op de toekomst dus.
Daarbij zal het Hengeveldse Around 69 ons muzikaal ondersteuning bieden met hun jaren 70 repertoire waarbij een dansje niet uitgesloten is.
Het belooft een plezierige druk bezochte avond te worden in de kantine van Hebo.
Aanvang om 19.30 uur en de Hebozaal is om 19.00 uur al geopend.
Welkom leden van Senioren Hengevelde op 15 januari.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.