Huur van Sinterklaas- en Pieten en kostuums.

Huur van een Sinterklaas- en Pietenkostuums is mogelijk bij Culturele Werkgroep de Markering. De kosten bedragen € 50,- voor een Sinterklaaskostuum en € 25,- voor een Pietenkostuum (incl. schmink). Voor het huren van de kostuums kunt u contact opnemen met Karin Pelle (06-57427200).Een Sint met 2 Pieten huren kan enkel op 5 december voor huisbezoeken. Contactpersoon hiervoor is Ivo Goselink. Zij verhuren geen complete Sint en Pieten aan bedrijven of sportverenigingen. Deze huren alleen de kleding en hebben “eigen” mensen. Sinterklaasbezoek! Op 5 december is een huisbezoek van Sinterklaas en zijn Pieten mogelijk. De kosten van een huisbezoek bedragen € 25,00 voor één gezin. Zijn op het bezoekadres twee gezinnen aanwezig dan bedragen de kosten € 40,00. Opgave is mogelijk bij Ivo Goselink (tel: 0547-334210).

Zondag 23 november komt Sinterklaas weer in Hengevelde, speciaal voor de peuters, kleuters en kinderen van groep 0 t/m 4. De route is als volgt:

Er word om 13.30 uur vertrokken bij MHZ (Zwienenberg) en gaat iedereen samen met muziekvereniging Amuzant, de Sint en zijn pieten door de straten en eindigen op het Höfteplein waar nog een woordje wordt gesproken. Vanaf MHZ wordt onderstaande route gevolgd: Diepenheimsestraat, Wegereef, Huneveld, Uding, Wegereef, Markslag, Huneveld, Wegereef, Diepenheimsestraat, Höfteplein (HET) Na de toespraak op het Höfteplein gaan de kinderen naar Assink om nog even gezellig samen met de Sint en zijn pieten een feestje te vieren. Tevens worden hier de winnaars van de kleurplatenwedstrijd bekend gemaakt. De kinderen van groep 5 hebben de keuze zelf in handen of ze bij deze middag bij Sint willen zijn of niet. Kom je uit Hengevelde maar ga je ergens anders naar school dan ben je ook van harte welkom. Bij slecht weer gaat het gezelschap direct naar Assink.