Open dag De Hagmolen succes

De open dag van Dierenkliniek De Hagmolen van afgelopen zaterdag was een groot succes. De dag werd goed bezocht door jong en oud. Deze dag werd georganiseerd ter gelegenheid van het eerste lustrum van de vestiging in Beckum aan de Deldenerdijk 80. Voor de kinderen waren er verschillende activiteiten, die druk bezocht werden. Veel belangstelling was er voor ballonnenclown Peter, die bijna alles kon maken van ballonnen en voor het Rad van Fortuin, met leuke prijzen.  Ook aan de fotospeurtocht door de praktijk werd enthousiast meegedaan.Op deze dag konden de bezoekers een kijkje nemen achter de schermen van de dierenkliniek. Speciaal voor deze gelegenheid waren alle ruimtes open voor publiek: Zo kon gekeken worden in de operatiekamer, de röntgenkamer en het laboratorium. In elke ruimte was een dierenarts of assistente aanwezig voor informatie en extra uitleg.

Er werden rondleidingen verzorgd door dierenarts Merijn Roos. Dierenarts Roos is inmiddels 12 jaar dierenarts en sinds kort werkzaam bij Dierenkliniek De Hagmolen. “Rond het thema ”Hou je huisdier happy" waren er tal van activiteiten en was er veel belangstelling om te kijken hoe je je huisdier gezond houdt”, vertelt dierenarts Henk Meijer.

Buiten in de tent was er koffie en thee en waren er lezingen over hydrotherapie, voeding en vaccinatie.

Verder was er een mini kleindieren tentoonstelling met konijnen en cavia’s. Ook het Dierenopvangcentrum Hengelo en de Dierenambulance Hengelo waren aanwezig. Buiten op het gras was er een demonstratie dogfrisbee.

Voor de kinderen waren er verschillende activiteiten, die druk bezocht werden. Veel belangstelling was er voor ballonnenclown Peter, die bijna alles kon maken van ballonnen en voor het Rad van Fortuin, met leuke prijzen.  Ook aan de fotospeurtocht door de praktijk werd enthousiast meegedaan.

Al met al was het een leuke en geslaagde dag. De medewerkers van Dierenkliniek De Hagmolen kijken met veel plezier  op deze dag terug en hebben zin in de komende vijf jaar!