Glazen Huis in Hof van Twente

Glazen Huis Hof van Twente is een initiatief van Hofstreek Omroep om door middel van een marathonuitzending geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar wordt er geld ingezameld om de ouderen in tehuizen binnen de Hof van Twente een hart onder de riem te steken met een decembergeschenk.De actie wordt in 2014 gericht op de hele Hof van Twente. Deze editie wordt in samenwerking met de stichting Elastiekenkoers georganiseerd met als doel ouderen in de tehuizen in de Hof van Twente. Loten zijn te koop in Hengevelde bij Eetsalon Leo’s cafetaria en bij Marcel Wolterinck VakkledingDe DJ's worden ook deze keer 72 uur opgesloten maar nu in de serre van Cafe de Ster in Goor. Er komen diverse nieuwe acties om geld in te zamelen. Blikvangers zijn:

De radiobingo en de fietsactie van de Elastiekenkoers waarbij een zestal spinningfietsen 72 uur lang bezet zullen zijn tegen betaling. Uiteraard zullen vanuit allerlei geledingen binnen de gemeente acties georganiseerd worden die samen een fantastische opbrengst zullen opleveren!


DJ Gert Vaanholt nam in een ver verleden het initiatief voor de radiobingo uitzendingen op Hofstreek FM. Nu is de bingo terug in een modern jasje. Alle 4 uitzenddagen van het Glazen Huis vind er een bingotrekking plaats die uiteraard te volgen is op radio maar ook via de livestream van Hofstreek TV (Ziggo kanaal 47). Hoofdprijs is een waardebon voor € 1.250 aan boodschappen! Ook achteraf kunt u controleren of u een prijs gewonnen heeft aan de hand van uw lotnummer. Bingoloten worden in boekjes van 4 voor slechts € 1 aangeboden

.