Vrouw Actief Hengevelde: ”We hebben iets bedacht!

Vrouw Actief Hengevelde kan helaas geen Kerst vieren samen met hun leden.
Daarom hebben we iets bedacht. De bestuursleden hebben bij al hun leden een Amaryllisbol en lekkere chocolaatjes gezorgd. Dit allemaal natuurlijk met inachtneming van de RIVM-regels en uiteraard gekocht bij onze plaatselijke ondernemers.

Kerst is het feest van licht en dat komt door corona nog sterker naar voren.

Het gesprek over Kerstmis in coronatijd gaat nu gepaard met de volgende vraag: hoe vier je Kerst dit jaar?

Wat altijd met Kerst heel gewoon was, is nu de afweging: hoe gaan we het dit jaar doen?
Kerst vieren in coronatijd is een grote uitdaging. Voor het eerst in mensenheugenis zijn er in veel kerken geen nachtmissen.

Toch ontstaan ook overal mooie initiatieven. Bedrijven die gedwongen moeten sluiten en waarvan het personeel spontaan zich omscholen, van zorgverlener tot medewerker in een supermarkt.

Het was een turbulent jaar. Bijna iedereen kreeg min of meer wel met corona te maken.Hetzij door ziekte binnen familie of kennissenkring. Maar ook door eenzaamheid of uitgestelde afspraken.Voor Vrouw Actief Hengevelde was het dit jaar geen mooie Kerstavond met liedjes, hapje en drankje weggelegd.Maar..... in deze Coronaperiode kunnen we nog steeds aandacht aan elkaar en ook aan onze leden schenken.
Daarom hebben we bij al onze leden persoonlijk een Kerstattentie bezorgd.
We hopen dat iedereen, tot ver in het nieuwe jaar, veel plezier mag hebben van de driebloemige amaryllis. De kerstchocolaatjes zullen wel eerder op zijn.

Vrouw Actief Hengevelde wenst iedereen een mooi Kerstfeest en een gezond en liefdevol 2021.En hopelijk kunnen we blijven vertrouwen op een goede afloop van deze Coronaperiode.

Namens bestuur V.A.H. allen hele mooie Kerstdagen gewenst en voor het jaar 2021 veel goeds en gezondheid.