Wegdam Weekend zelf ‘in de prijzen’

Ons dorp wordt gekenmerkt door actieve dorpelingen. Meer dan eens steken we onze nek uit, hebben we creatieve uitspattingen en zie je onze ondernemersdrift. Hengeveldenaren zijn geen stilzitters, we blijven altijd bezig. Zo ook de heren van Wegdam Weekend, die hun ‘mast’ digitaal opzetten en meerdere keren dit jaar onze gemeenschap vermaakten. Zo ook gisteravond. Op geheel eigen wijze gebracht, stond er een Eindejaarsquiz van formaat. Ruim 80 teams deden mee, volledig online. De DJ’s/Quizmasters van Wegdam Weekend leidden het vraag-antwoordspel vanaf een locatie, het verliep vlekkeloos en coronaproof. 

Terwijl de winnaars in het zonnetje werden gezet, heeft de Zomerfeesten dat met de organisatoren van de quiz gedaan. Mensen komen van heinde en ver om mee te doen aan de digitale quiz van Wegdam Weekend. Meedoen betekent even gezellig samen de hersenen laten kraken. Frank de Wit, Bart Eshuis, Kasper Put, Jacco Kiezenbrink (en helpers Stefan, Mahmoud en David) die doen dat juist vooraf: hoe zet je een goede quiz in elkaar die voor veel mensen aantrekkelijk is? Ze besteden veel uren aan de nodige voorbereiding. En dat is niet voor het eerst, in dit coronajaar werd er al twee keer een avondvullende quiz georganiseerd voor de gehele gemeenschap. De Zomerfeesten vindt het belangrijk initiatieven te blijven waarderen en bracht een compliment over namens vele Hengeveldenaren.

De heren van Wegdam Weekend kregen een lekkere versnapering aangeboden. Ze wisten allemaal van niets en waren blij verrast.