Derde papiercontainer geplaatst op Sportpark Rupertserve

Aangezien het in de afgelopen weken herhaaldelijk is voorgekomen dat de twee containers voor oud papier overvol raakten en dat het oud papier tijdelijk op de grote wagen geparkeerd moest worden, is er onlangs een derde papiercontainer geplaatst, Hiermee proberen we te voorkomen dat de containers wederom vol zullen raken en er met hulp van de kraan van Pelle (waarvoor dank!) eerst weer extra ruimte in de containers gemaakt moet worden en al het overige papier op de grote wagen terecht moet komen.

Waardoor komt deze toename van het oud papier? Dit heeft verschillende redenen:
- Door de postbestellingen komt er steeds meer verpakkingsmateriaal bij de mensen binnen.
- De mogelijkheid om snel het oud papier weg te kunnen brengen wordt steeds meer ontdekt door de mensen in Hengevelde, maar ook door mensen die soms van ver buiten Hengevelde komen.
- De openstelling op de vrijdag en de goede toegankelijkheid van Sportpark Rupertserve zijn zeker ook factoren die meespelen. Bij veel bedrijven en particulieren is de vrijdag de opruimdag en zij willen dan ook direct al het papier, karton en dergelijke kunnen afvoeren.

We vragen nog graag wel even aandacht voor de veiligheid, dit blijft echt een aandachtspunt. Nog te vaak zien we helaas dat auto's weer via de poort aan de Needsestraat uitrijden. We zijn bang dat dit vroeg of laat een keer faliekant mis zal gaan door een botsing met hopelijk alleen blikschade...Aan de Needsestraat kunnen auto's alleen inrijden, uitrijden kan via de poort aan de Bretelerstraat.

De vaste regels zijn en blijven:
- Inrijden via de poort Needsestraat
- Uitrijden alleen via de poort aan de Bretelerstraat
- Stapvoets rijden op het sportpark Rupertserve. 

Hartelijk dank voor een ieders medewerking hierbij! 

Papierboys W.V.V.'34

(Bron: www.wvv34.nl)