Even voorstellen: En wel met zeer veel Hartstocht!

Mijn naam is Merle Raanhuis! Op 10 april ga ik samen met mijn moeder (Arlette Raanhuis), tante en nichtje (Margo en Linde Tijhof (uit Hengevelde)) de uitdaging aan om 30 km te lopen. Dit doen wij tijdens de Hartstocht die door de Hartstichting georganiseerd wordt (zie: https://www.hartstocht.nl/).

Met deze uitdaging willen wij geld inzamelen voor de Hartstichting. Wij hopen natuurlijk zoveel mogelijk geld in te zamelen, omdat ook wij mensen kennen die te maken hebben met hartproblemen of hier helaas aan zijn overleden. 

Ons Team (Team Delden / Hengevelde) is ook te vinden op  https://www.hartstocht.nl/team-delden-hengevelde . 

Wil jij ons en daarbij de Hartstichting steunen? Dat kan! Hoe je kunt doneren?

> KLIK HIER!en kijk helemaal rechts op de pagina die dan verschijnt. Daar heb je de mogelijkheid om eenmalig een bedrag te doneren. Alle kleine beetjes helpen!

Hieronder stelt het viertal zich aan u voor en leggen ze uit wat hen heeft bewogen op deze actie op touw te zetten:

Arlette:
Hallo, mijn naam is Arlette Raanhuis en dit jaar loop ik voor het eerst mee met de Hartstocht.
Vorig jaar hadden we mee willen lopen met de Nijmeegse Vierdaagse, helaas ging deze niet door.
Mijn dochter Merle zag de Hartstocht voorbij komen, dat is een welkome afwisseling in deze rare tijd.
Mijn schoonmoeder was bekend met hartproblemen, we weten hoe belangrijk onderzoek/geld is. We hopen op een fijne tocht.

Margo:
Hallo, ik ben Margo Tijhof en ik loop dit jaar voor het eerst mee met de Hartstocht. Ik wandel graag, vooral langere afstanden. Ik heb al twee keer mee mogen doen met de Nijmeegse Vierdaagse, samen met mijn kinderen. Super bijzonder en wat een geweldig festijn, je kan pas zeggen hoe dat voelt als je het zelf hebt meegemaakt. Voor de Hartstocht gaan we 30 km, laat die kilometers maar komen!
Helaas is het allemaal wat anders in deze Coronatijd, maar dat weerhoudt mij niet om met deze Hartstocht mee te doen! We gaan ons best doen zoveel mogelijk geld op te halen voor de Hartstocht. Het is leuk om al bezig te zijn met de voorbereidingen, we zullen zorgen dat we goed voorbereid zijn voor 10 april. 

Merle
Hallo, mijn naam is Merle Raanhuis. Dit jaar zal ik voor het eerst deelnemen aan de Hartstocht, een tocht georganiseerd door de Hartstichting. Ook ik ken mensen die te maken hebben (gehad) met hartproblemen. Onderzoek is ontzettend belangrijk, maar daar is geld voor nodig. Daarnaast sportte ik 3 keer in de week, ik speel voetbal. Door Corona is dit weggevallen, waardoor het sporten minder is geworden. Nu wij mee gaan lopen met de Hartstocht, word ik gedwongen om naar buiten te gaan en kilometers te maken. Meelopen met de Hartstocht zorgt ervoor dat ik zelf gezond blijf, terwijl er ook geld binnen komt om andere mensen te helpen. We gaan ons best doen om op 10 april 30 km te lopen, ik heb er alle vertrouwen in!

Linde:
Hallo, ik ben Linde Tijhof. Ik ga dit jaar voor het eerst meelopen voor de Hartstichting, samen met mijn moeder Margo, tante Arlette en nicht Merle. Wij gaan voor de 30 km! Ik loop mee omdat ik het leuk vind om lekker sportief bezig te zijn, ik heb ook al eens de Nijmeegse Vierdaagse gelopen, samen met mijn moeder. Ik vond dat zo leuk dat ik het nog eens wilde doen, maar helaas ging het vanwege Corona niet door. Ik vind het superleuk dat ik dit jaar toch nog ga wandelen en het gevoel een beetje herbeleef! We lopen daarbij natuurlijk voor het goede doel en hopen zoveel mogelijk geld op te halen. Wij hebben er al super veel zin in!