zaterdag 19 januari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Elastiekenkoers al vroeg door Hengevelde

  • donderdag, 26 juni 2014 12:11
  • Geschreven door 

Om 8.00 uur vanochtend gaf burgemeester Nauta in Diepenheim het startschot, rond 8.15 ging het peleton over het Hengeveldse deel van de Goorsestraat in de richting van Bentelo en Delden om vervolgens naar het Roessingh in Enschede te gaan. Hier werd een cheque uitgereikt voor 1000 sportlessen voor kinderen met NAH uit de Hof van Twente. Rond 10.30 uur werden de fietsen weer gepakt en werd koers gezet richting Hardenberg.

Rond 19.00 uur worden de renners in Goor bij de Olde Smidse verwacht, alweer ze net als vorig jaar op een groots onthaal kunnen rekenen. Dit verdienen de fietsers ook na een tocht van 170 kilometer. 'Winnen doe je samen!', zo luidt de slogan van de Elastiekenkoers. Bent u er vanavond ook?

vertrek
Vlak voor vertrek vanochtend in Diepenheim


ontv
Ontvangst bij het Roessingh in Enschede

Laatst aangepast op donderdag, 26 juni 2014 12:39
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Poll: Vuurwerkvrije zones in Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Blijf uit de buurt van negatieve mensen

Zij hebben een probleem voor iedere oplossing

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren