donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Publiek De Reggehof komt aan trekken bij mooi programma.

  • maandag, 15 mei 2017 21:39
  • Geschreven door 


Afgelopen weekend stond De Reggehof vier avonden lang in het teken van fundraisen voor de verbouwing van de trekkenwand. En het was genieten.

Het programma was erg afwisselend en voor elk wat wils. Donderdag genoot het publiek van de prachtige natuurfilm Down to earth.
Vrijdag en zaterdag stonden humoristen op het podium die met streektaal de mooiste grappen en grollen uit halen.
De kennismaking met het droogkomische duo Joost en Martijn zal menig bezoeker goed kunnen na vertellen. Ook de tirades van Helligen Hendrik en de prachtige verhalen van Jan Riesewijk waren als vanouds.
Tussen de lachsalvo’s door was er mooie muziek, zoals de vertolking van ‘Ik heur hier’ en optredens van Simone Ewouds en Aukje Meinders.

Gisteravond, op de slotavond waren Nathalie Baartman, Andre Mauel en Ernest Beuving de hoofdgasten. Presentatie was in handen van Arijan van Bavel die op eigen wijze de artiesten aan- En afkondigde. Op de voor hun vertrouwde wijze wisten ze allemaal de zaal prima te vermaken.

Komende week kan er nog gedoneerd worden via www.voordekunst.nl.
Aanstaande zaterdag is het slot: naast de Open Dag van de Muziekschool en naast het wieger wordt wakker project start om 20:30 uur aansluitend een slot feest. 
Party in de grote zaal met de Alsjemaar.Gelukkigband. Iedereen is welkom! Om 0:00 uur zal het totaal bedrag bekend worden gemaakt wat is opgehaald voor de nieuwe trekkenwand.

Laatst aangepast op maandag, 15 mei 2017 21:44
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren