maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

COOP verzorgt deelnemers Avondvierdaagse

  • woensdag, 17 mei 2017 15:36
  • Geschreven door 

Vanavond is de tweede avond van de Avondvierdaagse. Gisteren hebben alle deelnemers van de COOP een tasje, flesje water en wat lekkers gekregen. Namens COOP Stefan Hemel:” Afgelopen jaren hebben wij altijd op de laatste avond van de vierdaagse kaas, worst en komkommer uitgereikt aan alle kinderen van de Petrusschool! Dit jaar kwamen we  met een ander idee. Gisterenavond hebben we bij de eerste avond van de wandelvierdaagse Coop tasjes uitgereikt aan alle kinderen van de Petrusschool! Alle kinderen kregen een rugzakje met flesje water, appel en biscuit. Iedereen begon erg enthousiast aan vierdaagse!” (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM)
Dineke Hek  waarschuwt alle ouders van de deelnemende kinderen::

“Willen jullie er allemaal aan denken om jullie kinderen voor vanavond voldoende water mee te geven? Het flesje van gisteren kan zo weer gevuld worden en in de COOP-tas meegenomen worden! Bij de pauzeplek krijgen de kinderen vanavond iets lekkers. Daar wordt geen drinken uitgedeeld”.

Laatst aangepast op woensdag, 17 mei 2017 15:49
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren