zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

KBO Hengevelde sluit goed seizoen af, afscheid Frans Vossebeld

  • vrijdag, 19 mei 2017 06:59
  • Geschreven door 

Woensdagavond waren 84 leden aanwezig in de algemene ledenvergadering. Er kon worden teruggekeken op een jaar met een goedlopend programma. De penningmeester toonde een positief financieel resultaat en kreeg van de kascontrole commissie een pluim voor de correctheid van het financiële beheer. Frans Vossebeld nam afscheid van de kascontrole commissie en Tonnie Rupert neemt voor de komende 2 jaar zijn plek in naast die van Ria Rouweler.De voorzitter kon melden dat voor het nieuwe seizoen het programma al weer rond is en weer gebaseerd is op de drie peilers van de KBO: (1) Ontspannen (2) Ontmoeten (3) Ontwikkelen.Bijzondere aandacht vroeg de voorzitter voor de vacatures in het bestuur die in 2018 ontstaan. Binnen het huidige bestuur is er alle vertrouwen in dat er goede gekwalificeerde kandidaten zullen zijn die de continuïteit van een mooie dynamische vereniging kunnen waarborgen.

kbo 1 jpeg

De activiteitencommissie van de zomerfeesten presenteerde met een video-opname uit 1974 hoe de bejaardenreis toen in het dorp beleefd werd.  Dit naar aanleiding van het 50 jarig jubileum van de zomerfeesten dit jaar.
Voor de reis voor inwoners van Hengevelde van 65 jaar en ouder is voor 7 juni een verrassingstocht georganiseerd. De tocht zal in het teken staan van weleer. Met auto’s en veel amusement onderweg en op de eindbestemming.
Meer informatie zal via de Nestor; Wegdamnieuws aangeboden worden.

Na het sluiten van het zakelijke deel van de avond was de microfoon en de vloer voor het uitgenodigde muziek en zang trio ‘Oostenwind’. Een geweldige avond kon worden afgesloten.

Laatst aangepast op vrijdag, 19 mei 2017 07:25
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren