maandag 16 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Met de vlag op vakantie deel 5: Carla en Willem ten Thije vanuit België

  • vrijdag, 04 augustus 2017 19:34
  • Geschreven door 

Zoon Edo was een dagje op bezoek en maakte de bovenstaande foto bij het plaatsje Mol  in buurland België. Na de afgelopen dagen veelvuldig te hebben gewandeld en gefietst was het op donderdagavond party time voor het echtpaar ten Thije:  Met vele mede Nederlanders de halve finale van de Europese kampioenschappen damesvoetbal kijken in de kroeg!
De vlaggenactie van Wegdamnieuws heeft tot een behoorlijke extra verkoop geleid volgens Jon Klein Breteler:”Prima actie die vakantievlag! Deze week nog  15 vlaggen verkocht op een totaal van 225 stuks! Mochten mensen er nog een willen, er liggen er nog 16!”

Laatst aangepast op vrijdag, 04 augustus 2017 19:40
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren