donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Loopgroep Hengevelde, vanaf nu een officiële vereniging!

  • zaterdag, 05 augustus 2017 05:58
  • Geschreven door 

Een vereniging is pas echt een vereniging als de statuten zijn vast gelegd bij de notaris. Om de loopgroep verder goed te kunnen ontwikkelen werd het dus tijd om de gemaakte statuten voor te leggen aan de notaris. Dus op naar Delden, want Notaris Rouwenhorst & Rouwenhorst Notarissen draagt ons een warm hart toe en wilde ons wel sponsoren. Na controle van de persoonsgegevens konden de statuten gezamenlijk worden doorgenomen. Onderwijl werden er de nodige adviezen gegeven. De statuten bleken juridisch juist te zijn en dus ook vastgelegd en ondertekend. Daarmee is Loopgroep Hengevelde een feit.

Daarnaast hebben we ondertussen ook een ‘gezicht’ gekregen. Bart-Jan van Hecke heeft een prachtig dynamisch logo ontwikkeld voor de loopgroep. Een mooi logo in verschillende kleur samenstellingen zodat ze voor diverse social-media in te zetten zijn, maar natuurlijk ook om straks te gebruiken voor op de clubkleding. Mooie ontwikkelingen dus allemaal en ook in de vakantie wordt er verder gewerkt om Loopgroep Hengevelde op 1 oktober startklaar te hebben, en dat gaat lukken.

loopgroep2

loopgroep3

Laatst aangepast op vrijdag, 04 augustus 2017 21:36
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren