donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mallorca Party 't Kooltje beregezellig! "Voor herhaling vatbaar"

  • zaterdag, 05 augustus 2017 17:29
  • Geschreven door 

De Mallorca Party gisteren bij café 't Kooltje was een groot succes. Zo'n 120 mensen namen de moeite om het tropische paradijs aan de Hengeveldse boulevard te bezoeken. Vanaf 20.00 uur brachtten DJ's Kasper en Eddy iedereen muzikaal Mallorcaanse sferen. De organisatie: "Het was zeker geslaagd. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en excuses voor de mensen met een lichte kater. Het feest is zeker voor herhaling vatbaar. Allemaal een fijne bouwvak namens het team van 't Kooltje. Na de bouwvak gaat de schop erin voor de verbouwing." Hieronder enkele foto's.

mallorca0

kooltj

mallorca2

mallorca1
Laatst aangepast op zaterdag, 05 augustus 2017 17:39
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren