maandag 16 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hengeveldse meiden beleefden een fantastische finale

  • maandag, 07 augustus 2017 07:26
  • Geschreven door 

De Oranjevrouwen hebben historie geschreven in de Grolsch Veste in Enschede door de EK-finale te winnen van Denemarken. Demissionair premier Mark Rutte, voormalig bondscoach Louis van Gaal, maar ook de Wegdamse dames op de foto boven en bij lees meer hadden de eer om erbij te zijn!. In een uitzinnige Grolsch Veste werd Denemarken met 4-2 verslagen. Clemens Koster: ”Tess Doeschot, Maud Koster,  Evi Blokhorst, Donna Koebrugge,  Marit ten Meijer, Renske ter Doest,  Emma Blokhorst waren inderdaad erg enthousiast en hebben er enorm naartoe geleefd! Het was de bedoeling om naar de openingswedstrijd te gaan echter de kaartjes waren uitverkocht. Dus werden kaartjes voor de finale met het risico dat Nederland niet zover zou komen. Gelukkig pakte dit anders uit en werd het een avond om niet te vergeten”. (KLIK HIER VOOR EEN UITJEDAK FILMPJE) Ook de andere winnaars. Daphne Blanken, Danielle Hogenkamp, Bente Schreijer, Synthia Kuipers, Lynn Kooijman, Jasmijn Escher en Tessa Smit waren er ook bij vanavond:

IMG 4640

Vlnr: Daphne-Danielle - Bente - Jasmijn - Cynthia - Lynn - Tessa
 
Helen Hogenkamp: ”De dames hebben een ontzettend leuke middag gehad en een mooie en spannende wedstrijd gezien! Spannend tot in de laatste minuut en ze vonden vooral de prijsuitreiking ontzetten gaaf om te zien!”

IMG 4639

Twee Hengeveldse meidenteams gingen er op 17 mei met de hoofdprijzen vandoor bij het meidenvoetbaltoernooi Hof van Twente. Zo waren de meiden van beide poules kampioen en namen de kampioensbekers mee naar Hengevelde. Daarnaast wonnen de teams kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands elftal tijdens het EK vrouwenvoetbal, en laat dat nu net deze geweldige wedstrijd geweest zijn!

IMG 4638

Met zes opeenvolgende overwinningen en een ongekend gevaarlijke aanvalstrio voorin was Nederland overduidelijk het sterkste land van het toernooi. Daar twijfelde niemand in de oranje Grolsch Veste na afloop toen het stadion werd omgebouwd tot een euforisch feestpaleis om de historische overwinning met eeuwigheidswaarde te vieren.

IMG 4642

 

IMG 4643

 

kosters 2

 Vlnr: Renske - Maud en Tess

kosters 4

Laatst aangepast op maandag, 07 augustus 2017 10:06
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren