zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Met de vlag op vakantie deel 10: Hengevelde op Lloret de Mar: 12 ambachten 13 ongelukken?

  • donderdag, 10 augustus 2017 06:00
  • Geschreven door 

De Wegdamse Club 13 junior, alias Club Cactuss maken Lloret de Mar onveilig getuige DIT FILMPJE. Hoe ziet een doorsnee dagje aldaar eruit voor de Hengeveldse ‘mannen’ Guus Walhof, Roy Broshuis, Lars Aarnink, Gijs Rotink, Gijs Brummelhuis, Sem kuipers, Mark ten Thije, Joost Wegereef, Stijn Jonker, Ties Nollen, Sander ten Thije, Jan Groothuis en Dany Blanken. Sander: ”Rond een uur of 1 worden we wakker en beginnen we onze dag met een fijn biertje. Overdag ‘uitbrakken’ en de batterij opladen voor het nachtleven. De discotheken gaan door tot in de morgen dus veel slapen zit er niet bij!”. 13 jonge Wegdammers op pad in het verre Spanje die een biertje niet schuwen, als dat maar goed gaat!
Lloret de Mar is voor Nederlandse en Belgische toeristen een heel populaire bestemming. De Spaanse kuststad met tientallen bars en discotheken lokt elk jaar vele duizenden feestvierders.

Laatst aangepast op donderdag, 10 augustus 2017 08:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren