maandag 21 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Herfst bekent kleur in Hengevelde

  • zondag, 08 oktober 2017 07:02
  • Geschreven door 

In de natuur is het al een tijdje herfst met bijvoorbeeld af en toe ochtendmist, veel paddenstoelen en ook is de bladverkleuring op gang gekomen. Zo ook in Hengevelde, de vliegenzwam in optima forma dichtbij kulturhus de Marke, een prachtig plaatje. Paddenstoelen zie je het hele jaar door, dus in alle seizoenen. Maar de meeste exemplaren en diversiteit treffen we in de herfst aan. De maand oktober is de toptijd van de vliegenzwam. Dankzij het liedje over kabouter Spillebeen kent iedereen deze paddenstoel.

Heeft u ook een herfstfoto? [email protected]

IMG 5558

Laatst aangepast op zaterdag, 07 oktober 2017 12:30
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren