dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kaartverkoop Hengeveldse Revue van start

  • vrijdag, 13 oktober 2017 05:09
  • Geschreven door 

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november presenteren Carnaval Vereniging De Höftemennekes in samenwerking met het Hengevelde Revuegezelschap: “Wie laat ’t zo.” De revue in Kulturhus de Marke. Vrijdag begint het om 20:00 uur (zaal open 19:00 uur) en zaterdag om 19:30 uur (zaal open 18:30 uur). Voorzitter Bart-Jan van Hecke: ”Wie o wie wordt onze nieuwe Prins? Raadt u mee? Op zaterdag 11 november, (11e van de 11e!) om 23:11 uur zullen we het weten! Dat is 4 x 11! net als ons jubileum, het 44-jarig bestaan van CV de Höftemennekes! Maar daarover later meer. Naast Jubileumprins wordt de nieuwe hoogheid ook nog eens de nieuwe Hofprins van 2017/2018!”
De voorverkoop gaat van start op zaterdag 21 oktober. Er zijn voor beide dagen wederom maximaal 500 kaarten beschikbaar. Wees er dus weer snel bij want op = op. Verkooppunten: De Bazar van Jon, Wolterinck Mode en Vakkleding en Varenbrink, Café de Gebrande Waateren.

Laatst aangepast op donderdag, 12 oktober 2017 18:40
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

click this site scrypt gpu vs cpu rendering premiere pro bitcoin cloud services ponzi

check why not try these out http://grainesdesol.fr/index.php?gnregr=bitcoin-group-share-price grainesdesol.fr/index.php