zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Revue 2017: veel nieuw talent

  • zaterdag, 11 november 2017 06:39
  • Geschreven door 

Voor de artiesten is het een bevestiging; hoe reageert het publiek na de semi try-out op de vrijdagavond. Dezelfde artiesten konden gisterenavond gerust gaan slapen na de lange avond: De reacties waren meer dan goed! Het publiek kreeg een gevarieerd aanbod voorgeschoteld met zang, sketches en filmmateriaal van een niveau waar je u tegen zegt. Dit met wederom nieuwe gezichten op het podium waaruit bleek dat de talentenvijver nog lang niet leeg is in Hengevelde. Rond de klok van 23.45 klonk het traditionele slotlied waarna de artiesten op zoek konden naar klankborden in de zaal, dit zelfs tot ver na middernacht. Vanavond gaat het gezelschap op herhaling, met als grote verrassing de nieuwe prins carnaval natuurlijk! Je kunt nog steeds stemmen op de poll hiernaast aan de rechterzijde!

Laatst aangepast op zaterdag, 11 november 2017 02:47
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren