donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De route van de intocht Sinterklaasintocht Hengevelde

  • zondag, 19 november 2017 08:46
  • Geschreven door 

Ook dit jaar komt Sinterklaas natuurlijk ook weer in Hengevelde, en wel op 19 november maar let goed op: Sinterklaas dut ut aans! De route is, met het oog op de kinddichtheid van bepaalde buurten, verlegd. Het vertrek is een uur later en wel vanaf Trés Chic om 14:30 uur, vervolgens door de  Eeftinkstraat – Elfersstraat –Ruurstraat – Bekkampstraat –Diepenheimsestraat – “nieuwe” Bomhof –Bomhof – Markesingel –Bretelerstraat – Nieuwstraat –Goorsestraat – en dan eindigen bij Varenbrink. Ze beginnen een uurtje later dan andere jaren. Amerigo krijgt een dagje rust en ze laten de HET tent links liggen en gaan gelijk , met zijn allen, naar de Gebrande Waateren waar het programma krijgt een (inter) actief tintje krijgt. En kinderen....vergeet de bandjes niet die jullie gekregen hebben (zit aan de uitnodiging) en denk aan de naammutsen,-kettingen, -bordjes!
Vol verwachting klopt ons hart dus.........tot zondag! (Bij leesmeer nog enkele foto's uit de oude doos)

sint 6 1600x1200

 

sint 5 1600x1200

 

sintlees20meer201

Laatst aangepast op zondag, 19 november 2017 21:30
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren