donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC maakt winnaars bekend

  • maandag, 13 november 2017 13:21
  • Geschreven door 

Eind oktober heeft handbalverenging WHC de donateursactie gehouden in de straten in en om Hengevelde. Een flink aantal vrijwilligers is op pad gegaan om donateurskaarten aan de mensen te verkopen. Namens WHC Brit de Witte: ”Dankzij deze geweldige inzet van alle vrijwilligers is er een mooi bedrag opgehaald! Alle gulle gevers en vrijwilligers hartelijk dank! De opbrengsten gaan we gebruiken voor de gehele vereniging om verschillende zaken te realiseren. Of dit nu betrekking heeft op de senioren, de jeugd of ter verbetering van onze accommodatie.
Onder de verkochte loten hebben we drie winnaars namelijk: J. Hemel, H. Ten Heggeler en G. Hummelink".

Laatst aangepast op maandag, 13 november 2017 14:22
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren