donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Uitslag poll Prins Höftemennekes

  • maandag, 13 november 2017 15:55
  • Geschreven door 

Waar Wouter Ros, (152 stemmen) Stephan ter Doest  (138) en Patrick ten Breteler (119 stemmen) als grote favorieten de zaterdagavond in gingen, was het Roy Doeschot die met een score van 49, goed voor 4,8% van de 1026 stemmen de winnaar werd. De prins is bekend gemaakt via Astro tv, twee mediums zochten contact met het geestenrijk, onder andere prins Bernard werd om raad gevraagd. Hierbij werden alle aanwezigen werd verzocht om te gaan staan. Zo werden er vragen gesteld waarna een ieder na een foute match kon gaan  zitten. Uiteindelijk bleven Patrick ten Breteler en Roy over.
Met de vraag wie een vrouw van Blokhorst had konden beide blijven staan. Waar velen van de aanwezigen Patrick hadden verwacht liep dat net even anders!
Hieronder de eindstand:

poll 1

poll 2

poll 3

Laatst aangepast op maandag, 13 november 2017 15:58
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren