zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hannie Rohaan lijsttrekker Gemeente Belangen Hof van Twente

  • dinsdag, 14 november 2017 16:35
  • Geschreven door 

Hannie Rohaan-Vlijm  is de beoogd lijsttrekker van Gemeente Belangen Hof van Twente voor de gemeenteraadsverkiezing maart volgend jaar. In de ledenvergadering van 15 november a.s. waar de definitieve kandidatenlijst door de leden zal worden vastgesteld, wordt Hannie Rohaan als lijsttrekker door het bestuur voor gedragen.

Het bestuur is blij dat Hannie Rohaan zich opnieuw beschikbaar heeft gesteld als lijsttrekker van Gemeente Belangen. De afgelopen periode heeft ze aangetoond dat ze bestuurlijk zeer vaardig is, een goede dossierkennis heeft en een persoonlijkheid is die mensen verbindt. Dat is ook waarmee Gemeente Belangen de komende periode de uitdagingen waar we voor staan, tegemoet wil treden; met kennis van zaken, hard werken en gezond verstand sámen er voor gaan!

Hannie is thans, naast voorzitter van de drie "mans" fractie Gemeente Belangen Hof van Twente, vervangend voorzitter van de gemeenteraad en vertegenwoordiger van de raad, bij de Regioraad.

 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren